- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én nagykerből hozom, ott tuti hogy csak 6 cellás, de nekem végülis teljesen mindegy. max 2-3 órákat szoktam repülni, becsekkolás miatt úgyis veszek mellé majd még egy aksit, és az ha lehet 8 cellás lesz. máshol nem fontos az akkus üzemidő, viszont ha otthon vagyok és lehet egyet csapatni valami henteldagyonugordát-tal akkor az nekem már elég. a többire meg bőven sok az a proci.
nekem nagyon szimpatikus hogy kicsi, benne van az odd, korrekt vinyó, proci vga se fapad, és 150k körül megállna nekem... ennyiért szerintem bőven jóság. -
leslieke
Jómunkásember
Jó ez a fekete design.
-
shiftelek
csendes tag
Eurocom Fox jól néz ki
-
.mf #11: Ugyanerre gondoltam én is, valóságnak túl nagy hülyeség lenne.
Igen pontosan erre gondoltam, hogy a bejelentéskori 132K (629USD) sok érte.( Mert ha másra nem is de iránymutatóként jó.) Tudván amit tudunk mire ideér kb +1 csillió százalékos növekedésen megy át.
Mondjuk viccet félretéve, ez a duplázás azért jól elrugaszkodott a valóságtól. A hiénák...
-
zazahoho
őstag
asus bejön ,de csak áfa nélküli áron
-
virkir
veterán
Lesz az minimum 200 is mivel a dollárban megadott árat nálunk számold euróval.
Ennyit a magyar árakról. -
törölt tag
én most vadászok hasonló asust, csak az a bl30jc. abba azért beszorult egy 310-es zöldség az integrált mellé, meg egy optikai meghajtó... bár azt is csak 6 cellás aksival hozzák, amiben 8 cellás van abban meg az előbb felsoroltak nincsenek...
-
Cyberpunk
félisten
Az Eurocom az tetszetős így elsőre nem csak azért mert "kívül-belül fekete" hanem hogy nem az a gány maszatolódó új lenyomat gyűjtő festése van. Ez jó pont mindenképp.
De az 1920x1080-as felbontással nem vagyok kibékülve. Mi a fenének kell 15"-os kijelzőhöz ekkora felbontás még talán a 17-eshez csak-csak, de ehhez
Főleg egy "gamer" masinához ott pont a kisebb natív felbontás lenne célszerű a minél magasabb fps érdekében. -
Himym
senior tag
Első noti bejövős ugyan se egy usb3.0?
-
Zodicus
senior tag
Szerintem a 132k jó ár lenne érte, de attól félek, hogy mire ideér min 150k lesz.
-
Sicilian
addikt
Az Asus az tetszik, jól néz ki ..
-
DV
senior tag
Az Eurocom oldalan nem talaltam a kisebbik modellt...
A nagyobbikhoz viszont hozzajon meg: Wireless: WLAN 802.11a/b/g/n and Bluetooth v2.1 + EDR, S/PDIF output. (A kijelzo LED-es hattervilagitasu, 1x USB 3.0; 3x USB 2.0 (a három 2.0-s mellett egy egy? 3.0-s USB aljzat is került rá), akku 6 cellas.) -
Első pillantásra nagyon megtetszett ez a kis ASUS masina, de pár dolgot nem értek.
Miért a GMA X4500 HD-t használják amikor elvileg a cpu mellett ott figyel egy jobb megoldás?
Az ára jelenlegi árfolyamon 132K, ami szerintem sok érte. Mondjuk ha Win7 nélkül is hozzá lehetne jutni, akkor egy 100-ast megérne. De akkor még nincs rajta áfa és társai...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest