- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
válasz
#06658560 #224 üzenetére
Mi van most az osztrák állammal? Semmi extrás, csak egy tipikus nyugati állam ami nem szenvedett megszállástól az utóbbi 60 évben mi. Kb ugyanolyan szinten van mint a többi hasonló. Svájc az ami kiemelkedett, és csak és kizárólag önerőből, úgy hogy régen sem volt gyarmata.
Japán is nehéziparral indult be.
Kevésbé az oktatástól, inkább attól függ egy ország fejlődése hogy kik vezetik... Lásd olaszországot a maffia vezette, és most hol vannak. Minket az elvtársi maffia vezet még mindig, és sehol sem vagyunk. Az az ország fejlődik ahol van felelősségük a politikusoknak, lemondanak ha kell, félnük kell ha mutyiznak a dutyitól VAGY van olaj.
Nekünk egyik sincs. A "nyugati" országoknak az első van, a "keletiek"nek meg általában olajuk van
-
pakriksz
őstag
"Leírhatjuk a hazai informatika oktatást, mert a legtöbb helyen tényleg kritikán aluli. Bár, ahová most járok, egy felsőfokú képzésre a tanárok naprakészek ezen a területen, fiatalok, mindent elmagyaráznak, elégszer van számonkérés és megkockáztatnám, hogy a legtöbb egyetemistánál, akik ezen a területen tanulnak több és jobb tudása van a csoportomnak."
OKJ-re gondolsz? Arra én is jártam, meg később főiskolára amit fél év után otthagytam (nem a gábordénes volt...), és én személyesen láttam a különbséget, ami ég és föld volt... és nem a főiskola javára...
-
pakriksz
őstag
színvonal? LOL a magyar informatika oktatást nem kéne színvonalnak nevezni. microsoft vásárló, és kattintódroid kiképzésnek inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest