Hirdetés
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Macrodroid
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Én is kedvelem Oroszt, ha nem dumáltál órán, és megismer a vizsgán(bejártál, esetleg egyszer jelentkeztél
), akkor nagyon segítőkész a vizsgán.A rémtörténeteket én is hallottam. De a kiborulásai mindig visszavezethetőek arra, hogy valaki tiszteletlen vele(mert a mai egyetemistáknál teljesíthetetlen elvárás, hogy az órán csendben figyelünk a tanárra, nem dumálunk, nem telefonálunk, nem késünk, ott vagyunk és kész). -
Tikakukac
titán
Zh javítás pótzh jelentkezési határidő előtt 30 perccel. Ami azt jelenti ugye, hogy 1 hétig úgy ültél, hogy akkor most tanulni kell megint és elvenni a többi tárgytól az időt vagy sem.
A javításnál ha belekérdeztél miért az, mikor a másiknál ugyanez jó, akkor anyázás ordibálás, takarogggyá ki innen.
Fenyegetőzés, biztonságiakkal való (majdnem) kidobatás ok nélkül. Rá 2 napra egy srác sírva ment ki, úgy lehordta a sárga földig. És ezekből garmadával van, tavaly az fb csoport tömve volt ilyenekkel.grátisz: pontszámok felrakása, vagy jelzése, hogy mikor lesz: nyista. Söciből 1 óránként járt át valaki a tanszékre és nézte a falat, hogy kirakott-e valamit. Amit művelt az már olyan magas szinten járt, amit senki sem engedhetett meg magának, főleg nem egy egy egyetemi tanár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Milyen videókártyát?
- Így építsd a billentyűzeted!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Háztartási gépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC ASRock B450M Pro4 / Ryzen 7 2700 / Gigabyte RTX 3070 Eagle
- Eladó Gamer PC ASUS ROG STRIX B450 / Ryzen 7 5700G / MSI RTX 3080 Suprim
- LENOVO ThinkPad T460,14",FHD,i5-6200U,8GB DDR3,512GB SSD,WIN11
- SilentiumPC Regnum RG6V TG MSI MAG Vampiric 010 Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- LENOVO ThinkPad T470s,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
), akkor nagyon segítőkész a vizsgán.A rémtörténeteket én is hallottam. De a kiborulásai mindig visszavezethetőek arra, hogy valaki tiszteletlen vele(mert a mai egyetemistáknál teljesíthetetlen elvárás, hogy az órán csendben figyelünk a tanárra, nem dumálunk, nem telefonálunk, nem késünk, ott vagyunk és kész).