- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
"rajta kívül mindegyik tanárnak sikerül a dolgokat megoldani civilizáltan?"
Nem nagyon találkoztam több tanárnál fegyelmezéssel, inkább beletörődött mindenki, hogy beszélgetnek órán. Szigorú fegyelmet egyedül Orosz várt el." de ezt el lehet úgy is mondani, hogy anális vegzálást ígér minden pusmogónak meg úgy is, hogy a többi tanuló érdekében kéri, hogy ne beszéljenek."
amikor én voltam ott, akkor azt mondta: "Nem tűröm el, ha beszélgetnek az órán.""De nem azért buktat, mert nem volt jelen, hanem azért, mert hiányos lesz a tudás." Azért hiányos a tudás, mert nem volt jelen. Biztos volt olyan aki átment, pedig nem járt be, de szerintem ez elég ritka eset, mert elég nehéz az anyag úgy is, ha az ember végigüli az órákat. De ne várjon el senki jóindulatot a tanártól, ha arra sem méltatta, hogy végighalgassa az óráit. Mellesleg mivel a tananyag amikor én tanultam nagyon elméleti volt, a számonkérés, meg nagyon gyakorlati, ezért anno Orosz tartott neptunon kívüli gyakorlatot az érdeklődőknek 19:00-től 20:30-ig. A képzés alatt mástól ilyen gesztust nem láttam.
Szerintem a kulcskérdés az az, hogy a Műszaki Egyetemen miért kell a hallgatókat fegyelmezni? Nem tagadom, hogy hisztis az Orosz, de, ha mindenki tudja, hogy, ha beszélgetnek, akkor üvöltözik a tanár, akkor miért beszélgetnek? Szerinted felnőtt viselkedés ez a hallgatók részéről?
-
Psych0
őstag
Csak a felvételek már azután indultak, hogy a szegény terrorizált egyetemi polgár kihúzta a gyufát. Az egyáltalán nincs a videókban, hogy az első órán elmondja, hogy nem tűri el, hogy rajta kívül más is beszél a teremben, és az sincs soha felvéve, hogy az első órán üzeni a 75% nem jelenlevőnek, hogy ha nem járnak be akkor a vizsgára se jöjjenek el, mert úgyse fognak átmenni. Tehát a játékszabályok le vannak fektetve, egyesek mégsem képesek ezt a kettőt felfogni (aminek szerintem alapnak kéne lennie, nem kimondott szabálynak). Az üvöltözések általában abból jönnek, hogy valaki beszél( az F-ben bárhonnan jól lehet hallani bárkit), erre orosz megáll mondat közben, szúrósan ránéz, majd folytatja. Ha ezután a delikvens is folytatja, akkor elborul Orosz agya és cifrán elzavarja szegény hallgatót, a többiek pedig szórakoznak. A másik eset, amikor a nem bejáró hallgató kegyelem pontért kuncsorog a karó ZH-hoz. Mindketten tudják, hogy nem járt be a hallgató, de azért Orosz majd hátha ad pár pontot a mosolyra... Ez a két dolog, amit nagy pofátlanságnak tart orosz, és nem tolerál. A következtetést meg mindenki le tudja vonni ebből. Nekem az jött le, hogy manapság az egyetemen azt kell tolerálnia egy tanárnak, ami alsó tagozatban már alap kéne, hogy legyen, de ha nem tolerálja, akkor ő a hibás, őrült, állat.
-
Psych0
őstag
Én is kedvelem Oroszt, ha nem dumáltál órán, és megismer a vizsgán(bejártál, esetleg egyszer jelentkeztél
), akkor nagyon segítőkész a vizsgán.A rémtörténeteket én is hallottam. De a kiborulásai mindig visszavezethetőek arra, hogy valaki tiszteletlen vele(mert a mai egyetemistáknál teljesíthetetlen elvárás, hogy az órán csendben figyelünk a tanárra, nem dumálunk, nem telefonálunk, nem késünk, ott vagyunk és kész).
-
Psych0
őstag
mitől lenne jobb az alapoktatásban, ha win7-en tanulnák, a jobbegérgomb-kivágást? Amivel alapozni kéne azt jóformán gép nélkül, táblán meg lehetne tanítani, nem kell hozzá csúcsgép, gondolok itt könyvtárszerkezetre, fájl, mint entitás fogalma stbstb. sok esetben ezt sem tudják, de facebook az megy az órán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest