- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Valami nem stimmel. Én egy szóval sem említettem rootolást, ROM -olást, meg hasonlókat. Ezeket itt mások képzelték bele a mondanivalómba.
weberzolee:
"Na látod pont ez az. iPhone -on van egy gomb, csak azt tudja amire kitalálták"Na, itt a különbség. Én ezt úgy gondolom, hogy van egy plusz hardvergomb, amit vétek egy adott funkcióhoz fixen hozzárendelni. Mi van akkor, ha nekem hasznosabb lenne zseblámpakapcsolóként, mint némítóként? Ugyan, miből állna csinálni ehhez egy egyszerű módválasztó felületet?
-
-
Somatom
veterán
Ez így, ebben a formában nem igaz, nem is értem, hogy miért állítasz ilyet. A Samsung is mobil gyártó, a Huawei is mobil gyártó és még van pár tucat. Tehát, nem arról van szó, hogy általában a mobil gyártók nem teszik ezt lehetővé. Az Apple nem teszi ezt lehetővé. A költői kérdés az, hogy miért nem. Felmérte a piacot és arra jutott, hogy ilyesmire nincs igény? Nemáááá.... A többi gyártó nem mérte fel a piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mini-ITX
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest