- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
deusrache
csendes tag
Van pontos mérésed arra hogy a PH2 gyorsabb volna? Én eddig mindenhol azt láttam hogy kb fej-fej mellett van a 7300-al.
Oblivion: most kértem meg egy ismerőst hogy nézze meg, és csak két magot használ egy négy magos gépen. Honnan gondolod hogy tud 4 magot használni?
Amúgy meg az Oblivion körülbelül egy Morrowind light, ami már amúgy sem volt a szerepjátékok ásza szerintem. Akkor már inkább Neverwinter Nights vagy Baldur's Gate. Ezekkel ellentétben a Crysis szerintem most az egyik leghangulatosabb lövöldözős játék, dehát ez szubjektív vélemény.
Videókódolás: a "sok" az relatív. Én csak egy embert ismerek aki otthon kódol videót...
-
deusrache
csendes tag
Nem próbáltam végig minden processzoron, de emlékszem hogy pentium 4-esen elég gyászos volt. Igaz, az volt aztán egy ramaty termék.
Fogyasztásról: http://prohardver.hu/teszt/phenom_ii_x2_es_athlon_ii_x2/konfig_es_fogyasztas.html Phenom II X2 550: 123W , E7300: 90W, terhelve 145W ill 106W. Annyira talán nem elenyésző...
Oblivion kihasználja? Ezt nem tudtam. Igaz, annyira gagyi volt hogy sose toltam sokáig.
Audiót meg videót mégis hányan kódolnak otthon? Sokaknak még a lejátszás is gondot okoz ha a dupla-katt nem megy...
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ASUS Dual RTX 4060 OC 8GB GDDR6/Garancia 26-07-27/
- Eladó Intel i7-6700 Processzor Hibátlan Működés!
- Eladó Panasonic DMC-TZ80EP-S fényképezőgép
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest