- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
Értem én, csak nekem fontos a dolog jogi oldala, hogy miért, az most nem lényeges
Bízom benne hogy jó lesz, bár nekem a Vistával sem volt soha komolyabb problémám, mégcsak le sem fagyott, pedig 3 gépet használok és nem keveset naponta. Ugye ehhez az eredményhez nem árt a jogtiszta sw
-
blueMerle
veterán
A cikkbol idézek:
ha nem is hivatalosan
namost ez nekem valahol nem azt súgja, hogy ezt legális lenne használni jelen pillanatban.legális, mert már rég széjjel moderálták volna az összes kapcsolódó topikot, ha nem lenne az, meg különben is, a Windows Vistát is használhatod 30 napig trial verzióként ingyenesen, serial megadása nélkül...
Aha, ez egy feltételezés. Tudom hogy a Vistát is lehet 30 napig kipróbálni, viszont itt egy hivatalosan meg nem jelent dologról van szó.
+szerk: a PH!-n nagyon fura egy moderáció van. Ahol egyes modik torrenteznek, nyíltan leírják mit és mennyinél tart, aztán kimagyarázzák hogy de ez mennyire legális, de amit más tölt vagy használ az de nem az. Szóval erre ne alapozz ezen a fórumon
-
blueMerle
veterán
Nekem csak két kérdésem lenne:
- ennek a telepítése, használata így netrol letoltve jelen pillanatban legális?
- ennek a verziónak van valamiféle megkötése? pl. x ideig használható stb...?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Tesla topik
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Lenovo Gamer Laptop: Ideapad Gaming 3 (i5 12500H, RTX3050, 32GB RAM)
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RX 6700XT 12GB +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- GAMER PC! i7-10700K / RTX 3060 Ti / Z490 / 32GB 3200MHz / 500GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Yamaha MX 630 (végfok)
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest