- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nekem telepítés közben ugye volt netkapcsolat és mire felment a rendszer már le is húzta a drivereket (hang, lan).
A VGA-t én tettem fel, de az legyen a legkisebb... A hangon meglepődtem, mert Vista alatt annyit szívtam hogy megszólaljon 5.1-ben, hogy elmondani sem tudom... Itt meg első indítás után muzsikáltam isVisszatérve: nekem Vistás driverrel minden felment eddig. Egyedül a hang nem, de az meg azért. mert már fent volt addigra egyszer.
-
Kiválóan mükszik minden driver, max a telepítőjét Vista kompatibilisen kell elindítani. A Wind-ben lévő kártyaolvasóval volt kis gondom mert először XP-s drivert raktam fel neki és nem is panaszkodott csak nem olvasta be az SD kártyákat. De Vistás driver megoldotta a problémát. Amúgy lassan minden kompatibilis lesz az új winnel, még a Realtek hangkártya driverének is már pár kiadás óta minden funkciója mükszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest