- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Franklin #183 üzenetére
Annyi összefüggés mindenképpen van, hogy a maguk idejében egyszerre voltak jelen a piacon. Az egyik a hardver, a másik meg a szoftver piacon. Noha egyesek még mindig használnak Windows XP operációs rendszereket nincs ez másként az Athlon XP processzorokkal sem. Mindenképpen jó marketing fogásnak is az elnevezés hasonlósága, hisz mint ahogy moonman is mondta, pusztán pszichológia az egész. Nyílván az egyszerű felhasználók könnyebben párosítanak így dolgokat. Ezért is használok az Athlon 64-es processzoromhoz 64-bites rendszereket.
-
Szívesen
De azért ne feledjük a max képernyő fényerőt és azt sem, hogy 100%-os energiával osztom a vezeték nélküli netet rajta úgy, hogy a vezetékes net be van dugva, majd átkapcsolok hozzáférési pontra a wifin. Na és ez a fullos verzió van benne 2 giga ram is. Így hát a 3 cellától nem kell sokat várni. Megfigyeltem még, hogy nem is nagyon váltja kissebb órajelre a procit a win7 csak 1-2 másodpercre, legtöbbet fullon megy.
-
Kiválóan mükszik minden driver, max a telepítőjét Vista kompatibilisen kell elindítani. A Wind-ben lévő kártyaolvasóval volt kis gondom mert először XP-s drivert raktam fel neki és nem is panaszkodott csak nem olvasta be az SD kártyákat. De Vistás driver megoldotta a problémát. Amúgy lassan minden kompatibilis lesz az új winnel, még a Realtek hangkártya driverének is már pár kiadás óta minden funkciója mükszik.
-
Én már tegnap telepítettem a Windemre, valóban frankó
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Háztartási gépek
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- EAFC 25
- iPhone topik
- Az ASUS legfrissebb analóg billentyűzete az ízületeinket is kímélni szeretné
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest