- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DemonDani
addikt
Nem okosórákban fog felbukkanni, hanem kisebb dolgokra kell gondolni. Pl Bluetooth-os karperec.
Lesz olyan megoldás is, ami órákban fog érvényt szerezni magának, de az már fentebb lesz pörgetve, ott már több mag és minimum 1 GHz-es órajel lesz.
-
törölt tag
Azt hittem hogy a mediatek az új magyar nemzeti Internethatóság MediaTEK
-
Bastee
tag
Szvsz nem is bánom, én bízom abban, hogy egy okos órához elegendő a kis teljesítmény. Inkább a megbízhatóságot kéne erőltetni a "kínai" gyártóknak is, vagy nevezzük kisebb gyártóknak. Az órákban mindenesetre jobban bízok mint az olcsó tabletekben, telefonokban...
-
hallador
addikt
Én azt gondolom erről, hogy az okos órák piaca még nagyon gyerekcipőben jár. Ez szerintem pont olyan mint amikor felvetettem, mikor kijött az iPad, meg a Samsung tabletje, hogy ez kb 2 - 3 évig fog tartani, majd megjelennek a kínai gyártók (Nem is annyira kínai LG, Nexus) tabletek megjöttek, és fele annyiért nagyon hasonló tudású tabletek jöttek, ez USA piacán nem számottevő de pl: Magyarországon nagyon számottevő.
Nem beszélve, hogy megjöttek a 60 - 70 ezer Ft-os 7"-os Nexusok. (Persze akkor főleg az almás fanok szénné fikázták ezt a véleményt, nem nekik lett igazuk, Magyarországon tuti nem.)Ez lesz az okos órákkal is jönnek a kínai, meg kóreai gyártók 2 - 3 év múlva, és szerintem a mediatek már erre a piacra gyúr. Szinte tuti nem a Samsung fogja használni, de pl Magyarországon tuti több olyan okosóra megy majd el mediatek-el mint pl Apple Ax chipsettel.
Persze magánvélemény.
-
-PLevi-
senior tag
Ez vajon mire lesz elég?
Persze a Snapdragon 400 is túlzás egy okosórába, de nem lesz ez túl gyenge?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest