Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
eladtam a netbookom és így eladóvá vált ez a kis szerkezet akit érdekel várom a privát üzeneteket
Broadcom Crystal HD gyorsító kártya, net/notebookba HDfilmek/flash-ek lejátszásához(720/1080p) -
kisza25
félisten
én is uTorrentet használok, igen mellette megy a HD videó is wifin, Belkin 300Mbit-es USB-s wifik, na ehhez a mutatványhoz azért 3-4 méteren bellül kell lenni
nem tapasztaltam ilyesmit, de a routerem sem volt egy olcsó darab, de nagyon ott van
az 1GB RAM az igen sovánkanekem 2GB van a gépben, meg teljesítménycentrikusra van állítva a gép így nem veszi vissza az órajelet 1,66Ghz-ről,
amúgy az atom n455 a P4 3,4Ghz teljesítményét hozza kb.
Ja amúgy Win7 starterel 2GB rammal
a lassulást z is okozhatja,hogy ua. HDD a rendszer,meg ahova töltesz és azon van még a virtuális memória is, a sok kis írás fejugrálással jár ... -
kisza25
félisten
szia a home szerver valóban home, otthon van 4 gép(ikerház faterékkal) csak annyi van megoldva, hogy minden gépről el lehet érni, igaz ez visszafele is érvényes az összes gépre, simán win7-el oldottam meg és egy wifi routerrel, akár HD filmeket is simán lehet nézni úgy, hogy a netbokhoz van csatlakoztatva egy 640GB HDD az meg van osztva és akármelyik másik gépen tökéletesen megy. Mellette fut egy torrent kliens is és skype ennyi.
Az összes gép 300Mbites N-es wifivel csatlakozik a routerhez ami egy TP-Link WR1043ND,
erre a feladatra tökéletesen alkalmas, nekem egy hűtőpadon van amiben 22cm-es venti forog 600rpm-en így nincs semmi hangja -
kisza25
félisten
nos az első linked átdobott egy másik oldalra ott nem igazán jöttem rá mit lehetne lemérni,
a második linken 532pontot kapott ez rendesen leterhelte bár cpu 70-85%-on mozgott,
a sok színes golyó nem jelentett problémát 35-37FPS 75-80% CPU használat mellett,
Rakétakilövés sima liba, max35-50% CPU használat, megvolt a kilövés, föld körüli pálya, aztán a stage4, majd 5....
2-es sel sem voltgond a moodstream-al
a3-as monoface is ment simán ez még 0-10%-ban terhelte a gépet
a 4-es waterlife az már azért terhelte de gördülékeny maradt -
kisza25
félisten
érdekes dolog, mert konkrétan inkább a flash videókat pl. youtube videkat gyorsítja, a többi flash-t nem igazán tudom milyen szinten gyorsítja, én a videók miatt vettem abból még nem találtam olyat amit nem tudnék lejátszani, sem gépről, sem netről, ezzekkel edig nem volt gondom,
viszont van olyan oldal amin rosszúl optimalizált flash van, azok kiakasztják mostis a gépet pl most PH fórumon van egy SSD reklám a háttérben annál 90% CPU terheltség van, de az lehet bug is -
kisza25
félisten
senki semmi kérdés mindenki tud mindent
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
már több, mint egy hónapja elkezdtem írni, akartam még teszteket belerakni, de, most kell a gép folyamatosan másra, így meg nem teljes a teszt, úgy meg nem akarom címlapra rakni
akit érdekel a dolog az guglival megtalálhatja ezt a tesztet, aki még nem hallott a dologról az már mondjuk neccesebb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest