- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
vittorio7
őstag
válasz
arnyekxxx #148 üzenetére
Elnézést, de nem tudom, mire vélni ezt a királyi többest: "Ok, megegyeztünk„
Kivel egyeztél meg? Saját magaddal? Mert nem velem az biztos. Gratulálok.
Sajnos úgy rágalmazhatsz ahogy akarsz(ezek szerint ez is a szabad ország része), de nem én kamuzok. Ne saját magadból induljál ki, kérlek.
Továbbá: „Csak én érzek kamuszagot?” Nem tudom milyen szagot érzel...
Nagyon Off topikos már ez a téma. Úgyhogy részemről véglegesen le is zárom.
További szép napot kívánok Neked.
-
vittorio7
őstag
válasz
arnyekxxx #145 üzenetére
És nem keverd bele Kovács Urat. Nem méltó az emlékéhez.
-
vittorio7
őstag
válasz
arnyekxxx #145 üzenetére
Kb. így történt. 4-5 éve. Azóta csak jogtiszta szoftverei vannak a szomszédnak. Azt, hogy nem volt kedvük javítani, én tettem hozzá. De hardveres hiba volt a gépen. Bevitte, megvizsgálták, és így járt.
Nem kell elhinned, a kutyát nem érdekli, hogy ki mit hisz, vagy mit gondol.
Ha azt leírom, hogy az usb csatlakozó sérült/törött el. És arcoskodott a szervizzel, aztán ez történt, akkor ezt sem hiszed el. Meg a laptop alaplapi csatlakozóival, töltő, lan voltak még gondjai.
Azt se írjad kérlek, hogy nem láttál még törött usb csatlakozót, mert én már láttam ezen a laptopon. Meg két gagyi Mercury pc házon. De láttam már törött kalapácsot is... Minden megoldható.
-
vittorio7
őstag
válasz
tothmaxy182 #142 üzenetére
Először is ez már erősen Off topic!
„ Kínában meg 8-10 órában rakják össze 8 évesen az iPhone-odat, és Te meg megveszed 250ezerért...”
Én biztos nem, ne magadból induljál ki. Kérlek. Egy mobilért soha nem adnék 250 ezret. Még 50-et se.
Én is voltam paradicsom, meg krumpli szedésen, általános iskolában. De az más világ volt. De lehet, hogy tévedek.
Mert az is a munkahely teremtés része lenne, hogy a takarítói, karbantartói állásokat betöltik az erre alkalmasakkal. -
vittorio7
őstag
válasz
sirály12 #128 üzenetére
Én itt: Országos Baleseti és Sürgősségi Intézet Fiumei út 17. (Budapest)
Láttam olyan PC-t idén februárban, aminek a crt monitorán ez a kijelző védő szerepelt: Microsoft windows 2000
Nem tudom, mi lakozhatott a ház belsejében, de brutál hangos volt. És nem hinném, hogy i3.
Rákérdeztem állítólag sok ilyen gépük van.
-
vittorio7
őstag
De ő elkezdte telepíteni. És nem állította be biosban. Utána áthívott, hogy gond van. És azt mond már meg, hogy miért kell az összes frissítést letöltenie, hogy 8.1-re váltson?
Mert (#104) Zotya84 írta, hogy nem kell.
Engem nem érdekel a 8-as, jól megvagyok a 7-sel, és nincs is kedvem ezzel foglalkozni. Majd, ha jön a )-es az lehet, hogy kipróbálom. A Vistát is kihagytam a nyolcasokat is ki akarom hagyni.
-
vittorio7
őstag
De elvileg azt mondták neki telefonon, hogy telepítse az összes frissítést, és utána mehet 8.1-re. Én nem tudom mi az igazság. De azt mondta felvette már a beszélgetést telefonon. Mert múltkor 15 percen át össze-vissza magyaráztak Neki, hogy hol a Win élmény index 8.1-en. Aztán pár nap múlva hívták, hogy sehol. De ezt addigra már Ő is tudta.
-
vittorio7
őstag
válasz
arnyekxxx #96 üzenetére
Pl. az eszközkezelőben nekem kellett megkeresni a szabványos ahci driver-t ssdhez. Mert nem találta sehogy sem. Akkor a 8.1-en kereste a Win élmény indexét. (Jó sokáig).Telefonon azt mondták a Microsoft ügyfélszolgálatán, hogy két nap múlva visszahívják. Addigra megtudta már máshonnan, hogy már nincs élmény index a 8.1-en.
Meg hiába van jogtiszta 8-asa, nem teheti fel egyből a 8.1-t Nem írhatja be abba a legális kódját.
Én mondtam neki, hogy szerintem úgy tud 8.1-re váltani, ha feltelepíti a 8-ast, utána az összes frissítést, majd jöhet a váltás a 8.1-re. És ezt mondta az ügyfélszolgálat is neki később.
Meg szerintem egy összetákolt valami ez a Win8/8.1. Ha neked tetszik ez, akkor menj át hozzá a szomszédba, és segíts neki Te, kérlek. Mert sok problémája van még. Erre se kapacitásom, se energiám nincs.
Ja igen, van egy jogtiszta 8-asa, és egy jogtiszta 8.1-e is.
-
vittorio7
őstag
válasz
Fritz Teufel #92 üzenetére
A szomszédom vett egy Win 8-at, és egy 8.1-et. És nagyon megbánta már. Rengeteg problémája van, és telefonon hívogatja az ügyfélszolgálatot, és alig tudnak segíteni neki.
-
vittorio7
őstag
Jó a cikk. A win 9 biztos jó lesz. Aki tud az szerintem kivár addig. Mert nem az igazi a Win 8/8.1. Bárki bármit is mondjon. Látom az ismeretségi körömben, hogy mennyit szenvednek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen videókártyát?
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- ASUS routerek
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest