Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati3x
senior tag
válasz
Engineer086 #27 üzenetére
Nekem van egy Dell XPS házam, ami haverom főnökének a gépe volt. Meghalt benne az alaplap, gondoltam beleköltöztetem a gépem. A gond, hogy btx-es, és sok fúrással-faragás dal járna az átalakítás. Helyem, és eszközön nincs. Úgyhogy gondolkodom, hogy egyszerüen kidobom! Pedig olyan minőségü hàz, hogy ilyet még nem láttam! Most, hogy olvaslak szívesen neked ajándékoznám! Egy gond van, Svédországban van a cucc! Apósom nagyon ritkán erre jár (fuvarozó) ha érdekel el tehetem neked! Szerintem a g5-ös háznál is egyedibb, és jobb minöségübb!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- iPhone topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Battlefield 6
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Projektor topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest