- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
igen jol remlik, hyper-v csak es kizarolag 64bites rendszeren indul el plusz kell hardwares virtualizacio es DEP
-
tcp
tag
válasz
fordfairlane #57 üzenetére
lebutítva? A hyper-v-nek is folyamatosan kell a VT, mégsem butíátsról beszélünk
Egyébként a hardver támgatást valószínűleg performancia okok miatt követelik meg, számottevően javít a virtualizáción, ha van hardveres támogatás, nem akarják megkockáztatni, hogy az ügyfelek olyan cpu-n futtassák, ami gyenge a VT nélküli futtatáshoz, aztán meg menjen a rinyálás, hogy megfogja a gépet, lassú, béna.
A másik ok, hogy ez az XP mód továbbra sem a régi VPC. Innentől kezdve azthiszen senkinek nincsenek pontos fogalmai arról, hogy milyen új technikára is épül pontosan, ami miatt az MS megköveteli a hardver támogatást.
-
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #55 üzenetére
Én is erre jutottam.
Korábban azt hittem(/reménykedtem), hogy jön egy updatelt verziója a VPC2007-nek, ami megy hardveres virt. nélkül is. Kár. -
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A linkedet még kiegészíteném ezzel.
Bár most már kezdek összezavarodni, melyik micsoda. Szerintem az lesz, hogy leszedem ezt, és megnézem, megy-e. Ha nem, akkor marad a 2007-es.
Szerk: Ahogy nézem, ez tényleg csak hardveresen megy, simából nem csináltak újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest