- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
válasz
fordfairlane #59 üzenetére
igen jol remlik, hyper-v csak es kizarolag 64bites rendszeren indul el plusz kell hardwares virtualizacio es DEP
-
tcp
tag
válasz
fordfairlane #57 üzenetére
lebutítva? A hyper-v-nek is folyamatosan kell a VT, mégsem butíátsról beszélünk
Egyébként a hardver támgatást valószínűleg performancia okok miatt követelik meg, számottevően javít a virtualizáción, ha van hardveres támogatás, nem akarják megkockáztatni, hogy az ügyfelek olyan cpu-n futtassák, ami gyenge a VT nélküli futtatáshoz, aztán meg menjen a rinyálás, hogy megfogja a gépet, lassú, béna.
A másik ok, hogy ez az XP mód továbbra sem a régi VPC. Innentől kezdve azthiszen senkinek nincsenek pontos fogalmai arról, hogy milyen új technikára is épül pontosan, ami miatt az MS megköveteli a hardver támogatást.
-
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #55 üzenetére
Én is erre jutottam.
Korábban azt hittem(/reménykedtem), hogy jön egy updatelt verziója a VPC2007-nek, ami megy hardveres virt. nélkül is. Kár. -
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A linkedet még kiegészíteném ezzel.
Bár most már kezdek összezavarodni, melyik micsoda. Szerintem az lesz, hogy leszedem ezt, és megnézem, megy-e. Ha nem, akkor marad a 2007-es.
Szerk: Ahogy nézem, ez tényleg csak hardveresen megy, simából nem csináltak újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest