- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #55 üzenetére
Én is erre jutottam.
Korábban azt hittem(/reménykedtem), hogy jön egy updatelt verziója a VPC2007-nek, ami megy hardveres virt. nélkül is. Kár. -
BiP
nagyúr
válasz
fordfairlane #50 üzenetére
A linkedet még kiegészíteném ezzel.
Bár most már kezdek összezavarodni, melyik micsoda. Szerintem az lesz, hogy leszedem ezt, és megnézem, megy-e. Ha nem, akkor marad a 2007-es.
Szerk: Ahogy nézem, ez tényleg csak hardveresen megy, simából nem csináltak újat. -
BiP
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #28 üzenetére
Nem kellett azt keresni
Tök egyértelmű, hogy a Win7 nincs ingyen, aki vált, az tisztában van vele, hogy ez plusz költség.
Azért emeltem ki, hogy nem kell külön fizetni, mert igaz, hogy eddig is meg tudtad oldani, hogy VirtualPC-n futtatsz egy XP-t, de most az MS ennek egy még kényelmesebb megoldásás kínálja, továbbra is ingyen, ráadásul ingyen XP-vel. Nem elvetendő szempont.
(eddig a virtualizált XP-re is külön licenszt kellett birtokolni) -
BiP
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #25 üzenetére
Megragadtad a lényeget, mondhatom.
Ha valaki amúgyis Win7-re akar migrálni, akkor igenis szempont, hogy a visszafelé kompatibilitásért nem kell pluszban fizetnie. Legalább ez az egy szempont nem fogja hátráltatni a dolgot. Win7-et meg ígyis-úgyis kifizeti, ha új rendszert akar. -
BiP
nagyúr
válasz
Csakénvagyok #20 üzenetére
Mondjuk 10 fontos programból 9-re van Win7-es változat, ami jobb is, mint a régi, de a tizedik meg csak XP alatt működik, amit vagy nem tudnak lecserélni vagy még macerásabb lenne átállni egy másik szoftverre.
Az XP mód meg ingyen lesz a Win7-hez, szóval ...
(persze csak ha tudja a vas is) -
BiP
nagyúr
Hát akkor nagyon remélem, hogy adnak ki majd sima VirtualPC-t is, sajna az enyém nem támogatja a hardveres V-t.
Mondjuk ha mégsem adnak ki, van még elég alternatíva, csak jó lenne, ha ezt a vonalat is feljesztené tovább az MS, nem csak az XPmóddal foglalkozna.
(vmware, virtualbox, parallel, VPC2007 mind használható) -
BiP
nagyúr
Én arra lennék kiváncsi, hogy ha sima "Virtual PC módban", azaz hardveres virtualizáció nélkül futtatom a virtuális XP-t, akkor is kapok-e licenszet, vagy csak az XP mód esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest