- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
A QNAP hasonló eszköze került szóba, ami talán még jobb médiaszervernek, de amennyit használjuk, ahhoz túl drágának találtam a próbát.
Szerk: több komolyabb iOS alkalmazás feissítésében láttam már, hogy Toshiba WiFi Drive támogatás került bele. Sajnos nem ismerem a megoldást, de jól hangzik. -
erdoke
titán
-
erdoke
titán
-
erdoke
titán
Számítógépről nem próbáltam, úgy nem terveztem használni. Ezzel az iOS alkalmazással meg nem volt gondom hálózaton, éppen ezért a kedvencem. A legtöbb az eszközre felmásolt multimédiára van kihegyezve, ami elég 20. századinak hangzik...
Próbálgatom még, de ha nem megy az MKV és a FLAC az iPaden, repül a G2. -
erdoke
titán
Bár fut rajta valami UPnP/DLNA médiaszerver, rejtélyes okból csak azokat a fájlokat teszi rajta elérhetővé, amit az iOS alkalmazás is támogat. Hiába van mindenevő lejátszó app, amivel otthoni NAS-ról (DTS kivételével) mindent tudok streamelni, a G2-ről se a FLAC, se az MKV nem megy. Ebből a szempontból a QNAP, vagy éppen a WD új, merevlemezes mobil NAS-a valószínűleg sokkal jobb lehet. Kár, hogy nekem éppen erre kellene alkalmanként, az egyebekre már régóta van jobb megoldásom.
-
erdoke
titán
válasz
oraihunter #2 üzenetére
Amikor rendeltem Amazonról (35 GBP), itthon 14-ért is láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk Kingston adatmegosztó svájci bicskájának második, továbbfejlesztett változatát.
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 4TB Seagate HDD / Kingston NV2 1TB SSD
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest