- iPhone topik
- Macrodroid
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
Nekem szerencsére a padlás és a szobák között ment kábelcsatorna, amiből kis szerver helyiséget készítettem, ott átfúrtam a födémet, de ott nem számít a "külcsín" mivel egy kis lyuk zárt ajtó mögött. Az alagsorba, pedig egy használaton kívüli kéményben jutottam le (a kémény egyébként sem lett befejezve, csak a padlásig megy, mivel nem lett építve cserépkályha/kandalló.
Egy barátoméknál is WiFi repeeterek vannak, de mindig kínlódik. Biztos nem sikerült jót választania. Az Ipadját pl. csak az egyik engedi be. -
törölt tag
Még csak annyira combos sem kell. Sokan használják azt a 1043 -as TP-Linket. Én nem szeretem a TP-Linkeket, Tomato -párti vagyok. Mindíg a Shibby Tomato kompatibilitási lista alapján választok routert (lehetőleg min 32MB flash -est, pl Asus RT-N16). Ezen kívül van egy Zyxel NSA310 NAS -om, ami szintén nem egy ökör ára.
-
Ksix
tag
Firmware frissítés megvolt? Nekem a v2.0.0.5 van rajta, azzal biztos megy, arra már nem emlékszem, hogy régebiekkel is próbáltam-e már.
Tesztelgettem egy kicsit, lehet, hogy a lejátszóddal lesz a gond, mert próbáltam telefonos samba klienseket is, és bár az egyikkel gond nélkül megy, a másik viszont nálam se fogadja fogadja el a vendéget, folyamatosan jelszót kér, úgy tűnik kliensfüggő a dolog. Számítógépről is próbáltad felcsatolni, úgy sem megy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Macrodroid
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- Szuper ár! 480GB Ipari Minőségű, Sata SSD-k, kevés írt adattal! PC-be és Laptopba is kiváló!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bámulatos gyorsaság, hihetetlen teljesítmény Ryzen 7 5800x-el! Rèszletre is!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest