- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace Voltran
csendes tag
Hali!
Gyors kérdés: a mellékelt képen lévők mit takarnak?
https://docs.google.com/file/d/0B2GaTFmSnIzRSVUwS3F6ek5fR3M/edit?usp=docslist_api
Remélem most látszik,mert valamiért nem enged telefonról csatolni..
Lényegében:van egy T-mobilos "net drive"-om, ahogy ő nevezi 3g dongle..
a beaállításokon belül hogy tudom aktiválni?mi mit jelent?
2. Kérdés: párom telefonjára is leszedtük az app-ot, és nála is megjelent a kezdési név, jelszóadás, amit skippeltem.Így most ő is teljes értékű gazda lett (jelszóváltás, adattörlés)? Hogy oszthatók ki a jogosultságok (gazda, felhasználó), ha pl. én pcről,laptopról,mobilról is használom, és nem szeretném, hogy a többiek átrendezzék a struktúrát, átírják a belépőkódot..
Egyáltalán a többi felhasználónak le kell szednie az appot, anélkül nem tud belenézni, és használni azt?Bocsánat a kellemetlenkedésért, de ehhez nem találtam se leírást, sem illetékesebbet..és inkább kérdezek..
Egyébként tökéletesen működik, csak ezen részen vagyok tapasztalatlan..Megértéseteket, türelmeteket előre is köszönöm..
Csobot
https://docs.google.com/file/d/0B2GaTFmSnIzRSVUwS3F6ek5fR3M/edit?usp=docslist_api
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk Kingston adatmegosztó svájci bicskájának második, továbbfejlesztett változatát.
- 2db TOSHIBA Performance X300 4TB 7200rpm/128MB buffer
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 3 hónapos Samsung 990 Pro NVMe M.2 2 TB 33 hónap garancia!!!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest