Hirdetés
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
prolad
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én most vettem PS4 pro-t és csak az exkluzívok miatt, amúgy a one x szimpatikusabb lett volna (1440p támogatás, freesync, nagyobb teljesítmény stb.), de azon kb semmi érdemleges cím nincs (Forza és Halo nem izgat, Ori és Cuphead megvolt PCn).
Ez a sorozat mindig is olyan furcsa volt, lehet egyszer neki kellene állni.
-
GodGamer5
addikt
Arról, hogy jön a pc-s verzió már a megjelenés körül szó volt. Pc-n mondjuk még érdekelne is.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Olyan hülyék, mint én.
-
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Az olyan pànikreakciók, mint ami a DS meg Quantic Dream jàtékai és HZD pletyka alatt mentek én kételkedem abban hogy nem csak úgy lettek megvéve.
Egyébként egyszerű a képlet.
Kb 30% elment az exek miatt, aztàn ugye a hype, amit a felhasznàlók generàltak, akik a PS4 elött egy kő alatt laktak és sose làttak rendes jàtékot, meg a Bélànak is az van és vele akarok FIFA-zni hozta össze ezt a generàciót. -
törölt tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na most akkor az exek miatt veszik a PS-t vagy nem? Mivel most pont annak mondasz ellent.

-
törölt tag
válasz
Psychopeti
üzenetére
MS-nek meg, mert akkor az ő platformjàn jàtszol. A Sony soha nem fogja a 1stparty jàtékait kiadni, mert akkor a kutya nem venné a konzoljait. A 3rdparty ex. jàtékok màs tészta.
-
Psychopeti
senior tag
Tudom hogy OFF téma, de manapság egyre több játék jön ki PC-re is ami korábban csak PS-en vagy Xbox-on volt elérhető. Ez megéri a fejlesztőknek ezek szerint?
Bár aminek nagyon örülnék ha jönne Pc-re az a The Last Of Us lenne...
-
nxswitch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyon Japán, fura, hosszú és egybefüggő története van. Amit kiadtak PS4-re játék vagy film formájában, az mind fontos a történethez. Vannak hosszabb összefoglaló videók youtube-on, de sokszor még én sem tudok megkülönböztetni két karaktert.
A játékban is van valami összefoglaló előzmény ha jól tudom.De ha csak a játékmenet érdekel, a disney világok története érthető külön-külön előzmény nélkül is.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Előző részekkel játszottál?
Én Switch verziót várom. KH 2.8 előtti részek, Life is Strange összes része hiányzik még, és meg lesz rá az összes kedvenc játékom.

-
Sirandrish
legenda
Tudnék neki örülni.
Bár PS4en is lenne lehetőségem tolni, jobban örülnék egy PC-s verziónak..
-
törölt tag
Mivel az összes KH jön Boxra, így nem kizàrt a PC-s kiadàs sem. Lehet hogy még Pass-ba is bekerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest