Hirdetés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- VoLTE/VoWiFi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Az már biztos. És feloldották Steamen, játszható.
-
.LnB
titán
Vadállatul néz ki ez a játék. [link]
-
donki
senior tag
Én most óvatos leszek, csak akkor veszem meg, ha már sokan állítják, hogy érdemes.
-
Azért nem, mert ha valamilyen okból nincs neted, gondolom azért a patch nélkül is játszható a játék. Előbb utóbb így is úgy is jött volna a patch, most nem mindegy akkor, hogy az első napon jön vagy a tizediken?
Amúgy meg akit zavar az ne töltse le a patchet, ennyi.Amúgy nekem a jó 5 megás netemmel kb. egy napba fog telni míg lejön a frissítés, de ha eddig tudtam várni a játékra, akkor ezt már kibírom.

-
L3zl13
nagyúr
Nevetséges.
Pár éve ment a vita, hogy milyen hordozó formátumot használjanak a játékoknál, mert nem elég a DVD kapacitása.
Szerintem ilyen Day 1 patcheknél akár azt is megtehetnék, hogy CD-ROM-ra feltesznek egy launchert a többit meg leszeded patchként. -
Az Eurogamer szerint igen, a PC-s verziót is érinti: On Steam, we also got a 20GB download notification - although by the time it launches publicly tomorrow you may just be able to download a single, updated version there.
Már nagyon várom, elvileg holnap-holnapután kéne hoznia a futárnak a PS4-es verziót.

Egyébként én kifejezetten örülök neki, hogy visszaültek még tökéletesíteni a gamet a megjelenésig.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- World of Warships
- Horgász topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen routert?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- Bontatlan! PlayStation 5 Slim Digital + kontroller 2 év garancia 2028.04.09-ig, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy meg akit zavar az ne töltse le a patchet, ennyi.