- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
6 éve meg vannak, jól szolgátak, fiúk nem panaszkodtak.
Elször drágán mentek az X5660-70, így E5649 volt, de aztán lett egy 5660 és 2db 5670, Én gépemben L5628 van (legolcsóbb 6 magos volt 6 évvel ezelőtt), 180-as BCLK-val, lehetne cserélni, de mindig más dolgom akadt és jól működik, ritkán használom -
kenand
veterán
Én szép lassan begyűjtöttem 6 db x58-as lapot, 2-2 a fiúknak, itthon és a nyaraló, majd utóbbi helyett Bp lakás mert már egyetemre járnak+1 tartalék hiszen 8-10 évesek ha egy beadja a kulcsot legyen mit előkapni gyorsan, na meg egy az enyém ha valamit számoltatni kell pl raw fotók, régen film szinkronok ntsc pal konverziója...kíváncsiságból 2-t lecseréltem 2011-re
X58 meg ez a 2011 v3 azért tetszi, mert kicsi ügyességgel többet lehet kihozni belőlük, mint amennyit alapból tudnak. -
kenand
veterán
Mielőtt elkezdtem "játszani" a 2011 V3-mal (nálam az összerakás, modding a játék, fiam meg használják a végeredményt) 775/771 után 4-5 évig 1366 használtunk és használunk ma is 1366-os 6magos Xeonokkal. Előny, hogy ott utoljára BCLK emelhető és jelentős tuningot lehet elérni. De egy 2620 V3-as kevesebbet fogyasztva tud annyit, mint egy 4 GHZ-ra húzott X5670. (na most szelektált DDR5-ös méregdrága, Z690-es lapokon is megy külső gererátorral a BCLK emelés)
-
kenand
veterán
Több szálon jobb a 8 mag miatt a 2640 V3, és olcsóbb, minta a Ryzen 1600-as 30 USD..és tuning ott sincs , csak all core turbo hack. tpd keret nem emelkedik. de 40 USD-ért van 2666 V3 ami még sokkal jobb több szálon. Ezek öregebb CPU-k, mint a Ryzen, és társíthatók olcsó ECC DDR3/DDR4 RAM-mal.
De az 1 gen Ryzenek is nagyon jók, nemhiába jött vissza a piacra az AMD (végre, hosszú kamuzás után)
A cikk nem arról szól, hogy a legjobb mostani teljesítményt hozzuk ki, hanem olcsón tűrhetőt
(#81) Ciccuka
Azért mutattam, 3000 FT alatt volt , kínai keretre felrakható ami jön a lappal és a 2620-at simán hűti.
Talán még a ID-Cooling DK-01 is, az 1790Ft volt, mielőtt a háború odacsapott a forintnak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Macska topik
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest