- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hobizoli #136 üzenetére
Igazad van végülis. Régebben néztem itt a helyi Aprón, még magasabbak voltak az árak. Most :
-X79-X299 : elég jó választék, elég jó áron
-X99 : jelenleg kisebb választékViszont nálam spéci az eset : UK- ból kaptam ingyen egy 2011v3- as procit régebben. Néztem a kis Xeont, jó lenne hozzá lap, de akkor még drága volt, meg a kasszám is laposabb. Egy blogban láttam meg először a jelenlegi X99 lapomat. Akkor tudtam meg hogy a kínaiak is gyártják, kedvező áron. Hű nekem ilyen kell. Ez lett bakancslistás.
Még speciálisabb : X79 - van natív XP támogatás. X99 : nincs XP támogatás, de megoldható szerkesztett telepítővel, így ennél maradtam. X299 : nemtom, de arra azt tippelem hogy már egyáltalán nem megy fel.
Mivel retro-kedvelő vagyok, és az overkill szélsőségek híve, ezért kell egy ilyen rendszerre az XP nekem. De természetesen Win10 is ment rá, így régi és mai cuccokra is tudom használni.Itt pld egy szép kiterjesztett XP desk mentés, retro+félretro dualvideo kártyákkal 2 retro LCD monitorra küldve :
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagyon sok ilyen szervert selejteznek, melyekből kedvező áron erős gépet építhetünk magunknak.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Spotify
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mobil flották
- Interactive Brokers társalgó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest