- Magisk
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hobizoli #136 üzenetére
Igazad van végülis. Régebben néztem itt a helyi Aprón, még magasabbak voltak az árak. Most :
-X79-X299 : elég jó választék, elég jó áron
-X99 : jelenleg kisebb választékViszont nálam spéci az eset : UK- ból kaptam ingyen egy 2011v3- as procit régebben. Néztem a kis Xeont, jó lenne hozzá lap, de akkor még drága volt, meg a kasszám is laposabb. Egy blogban láttam meg először a jelenlegi X99 lapomat. Akkor tudtam meg hogy a kínaiak is gyártják, kedvező áron. Hű nekem ilyen kell. Ez lett bakancslistás.
Még speciálisabb : X79 - van natív XP támogatás. X99 : nincs XP támogatás, de megoldható szerkesztett telepítővel, így ennél maradtam. X299 : nemtom, de arra azt tippelem hogy már egyáltalán nem megy fel.
Mivel retro-kedvelő vagyok, és az overkill szélsőségek híve, ezért kell egy ilyen rendszerre az XP nekem. De természetesen Win10 is ment rá, így régi és mai cuccokra is tudom használni.Itt pld egy szép kiterjesztett XP desk mentés, retro+félretro dualvideo kártyákkal 2 retro LCD monitorra küldve :
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck OLED 1TB Kézikonzol!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest