- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#33253120 #238 üzenetére
A google semmivel sincs előrébb mint a face adatbiztonsági szempontból.
Aface annyit tud amennyit megadsz neki. Ha játékra használod és másra nem mi a francot tud még rólad pl? Semmit se tud csinálni engedélyek nélkül. És engem pl nem is érdekel mire kér engedélyt, mert nem kap. [link] Nálam le van tiltva az update.
Ellenben a google látja az emailjaidat az összes keresést, minden netes tevékenységedet. Ez az info halmaz lényegesen több és veszélyesebb is rád nézve.
Persze sokan szinte a teljes életüket a facen élik. De az legyen az ő bajuk. -
Ricardo
titán
válasz
#33253120 #238 üzenetére
"úgyhogy azt a háttérben az én megkérdezése nélkül csinálja meg. Jellemzően nálam az az alapbeállítása készülékek, hogy értesítést kérek a frissítésekről. Viszont az előbb említett Facebook app menedzser az nem ad értesítést hanem a háttérben önhatalmúlag elkezd frissíteni és ez nekem nem privacy kompatibilis."
Érdemes elolvasni. [link]
-
7Heads Drago
veterán
válasz
#33253120 #226 üzenetére
Nem értem mitől féltek ennyire....
Ha csak csinálsz egy googles keresést egy adott termékre, máris egy rakat infót adsz ki magadról. És akkor még ez mellett ott van a gmail, drive, képtár stb.
A Facen elég részletesen be lehet állítani az engedélyeket. Illetve ha játék accountként hozzuk csak létre fel se kell rá lépni egyszer se.
Ha ennyire félnék eleve már az okos telefontól is tartozkodnék. Csak kp-ban fizetnék mindent és nagyon ritkán lakot helyre költöznék. -
törölt tag
válasz
#33253120 #201 üzenetére
"Szerk.:Ide még írni akartam valamit, csak elvonták a figyelmem, és fókuszt vesztettem."
Megvan.
A huawei a GDSA része, de még nem láttam nyilatkozatot arra, hogy a HMS is a GDSA tagság szerint fog működni... És ez nem jó. Azt vetíti előre, hogy lehet ugyanazért az appon belüli szolgáltatásért akár háromszor is lehet fizetni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bittorrent topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 4
- Motoros topic
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest