- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem. Az teljesen más szitu. Annál maga az alkalmazás végzi a saját mentését, a FB csak a tárhelyet adja hozzá. Mint korábban írtam, a probléma az, hogy ez opcionális és egyedi. Nem kötelező a fejlesztőknek beépíteni a mentést és az is rájuk van bízva, hogy hova és hogyan mentenek. Jelen esetben ez a FB. Sok más alkalmazás használja a felhasználói tárhelyen az Android/data útvonalon a saját könyvtárát. Vagy, a Gdrive -ot (pl. Whatsapp). Minden telepített alkalmazásnál külön kell megcsinálni (már ha lehet), aztán a mentést átvinni, stb. Ráadásul a függőségekre is gondolni kell. Átvihetem a launcher mentését, de az új telón csak akkor tudom visszaállítani, ha a használt ikonokat is ugyanarra az elérési útra másolom át, amin ahol a régi telón is volt, mivel a mentés ott fogja "keresni". Totál káosz az egész, egyszerűen nevetséges és méltatlan egy 10. verziós OS -től.
-
Somatom
veterán
Nem ez a megoldás. Kellene egy egységes, rendszer szintű utasítás, amire minden alkalmazás kötelezően elvégezné a saját mentését/visszaállítását. Aztán a Google (vagy az adott alkalmazásbót üzemeltetője) kihírdetné az ultimátumot a fejlesztőknek, hogy x türelmi idő után nem frissíthető alkalmazás úgy, hogy a frissítés nem tartalmazza ezt a ficsőrt.
-
7Heads Drago
veterán
A szolgáltatások harca magával rántja az OPrendszert is.
Én erről nem tudok. Vagy hol olvastad?
Ha Google kilép a bandából, és viszi a playt, akkor megint nagy seggre ülés lenne.
Ez se igaz. Jelenleg is megoldott Ios-ból androidba, vagy vissza az accont átvitele a legtöbb játéknál. Kizárólag a játék fejlesztőin múlik az egész. És a tetejében nem is egy másik op rendszer, hanem ugyanaz csak gs nélkül. Gondolom ez pl a teljesen kínai teloknál már régen megoldott, mivel ott eleve soha nem is volt gs.
Kár itt egyből dramatizálni, az általad vázolt képtől nagyon messze vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest