- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz
Polarstar #33 üzenetére
"Ellenben ideje lenne pont most lefelé nyitni a alapban nem olyan drága kivitellel, hogy a Samu piacot szerezzen a kínai dömping ellenére."
Ezzel egyetértek, csak pont attól félek, hogy nem lefele nyitnak, hanem felfele. A Sima Note, veszi át az eddigi Note széria helyét, és a pro/plus vagy bármilyen utótaggal ellátott példány e fölé lesz poziciónálva jóval magasabb áron.
edig volt a Note. Minden évben megkapta az aktuális csúcs vasat, és mellé mindent ami abban az évben bele lehetett tenni egy zászlóshajóba.
Most ugyanazért megkapod majd a "Sima Note-ot" ami közel sem lesz a csúcs az adott évben. ha a csúcsot akarod, akkor nyúlj még bele a zsebedbe és vedd meg jó sok plusz pénzért.
Nem jó ez az irány.Lefele akkor nyitnának, ha a sima Note kapna meg mindent, nagyjából azon az áron mint az előzőek, és mellé jönne egy Lite/S/ E vagy más utótaggal egy olcsóbb verzió, aminek a tudását itt ott visszafogják.
-
Schuler888
senior tag
válasz
Polarstar #23 üzenetére
+1! Nekem is tetszett az s20ultra 120Hz-e, de igazabol hozzaadott haszna nincs, csak eyecandy, annak viszont talan a mostani legjobb
A felbontas meg.. mar note4nel bejott a QHD, szerettem mert akkor volt a mobilos VR laz, ami (nekem) sajnos lecsengett(igaz a PS VR-om kisebb felbontassal is agyonvag mindent, amit mobilon lattam), ott van elonye, hetkoznapi hasznalatban a mostani 6.8as telomat is FHD+on teljesen ugyanolyannak latom mint QHD+n hetkoznapi hasznalatban, nem veletlen hogy rengeteg(foleg kinai) felsokategorias telo is csak FHD+szal jon, mert, mint arra megannyi teszt van neten, nem lathato a kulonbseg, csak nem realis kozelsegbol
-
-
válasz
Polarstar #18 üzenetére
Az szerintem is jó, de ha nincs 120 Hz, akkor mégis nagyon gáz lesz ez a készülék.
De várjuk ki a végét, egyelőre ez csak 1 pletyka...
#20: Gondolom, nem böngésztél még 120 Hz-cen S20-szal. Számomra nagyon érződik a 60 Hz-hez képest a minőségi ugrás a böngészési élményben. Nem akarok S20-at a gyöszös üzemidő és melegedési gondok miatt, de azt feltétlenül el kell ismernem, hogy a 120 Hz egy csoda. Én se gondoltam volna, amíg nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Everest / AIDA64 topik
- Nyaralás topik
- BestBuy topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest