- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flymi
addikt
válasz
ollochances #41 üzenetére
Nem tom. Nálam 1440*900 mellett a GTX770-em egy "örök darab", hogy egy kollégát idézzek. A FHD már más tészta...
-
neilszab
őstag
válasz
Én azt nem értem, miért kéne egyáltalán max beállításokkal menni, ez miért cél egyáltalán?
Most ha van bent egy csúszka, ami a készítők lekorlátoznak mesterségesen egy felső limitben, akkor örülsz, hogy max-on megy a gépeden, ha meg hozzácsapnak még két darab választható felső értéket, akkor meg bosszankodsz, hogy nem megy... és ami eddig jó volt, az már nem jó?
Ugye azt tudod, hogy bármelyik most elérhető grafikai beállítást tovább lehetne még skálázni a végtelenségig... csak éppen semmi értelme. Mint ahogy most is van egy csomó effekt az AC-ban, amit maxra lehetne húzni, de közben semmi érdemit nem ad hozzá a játék élményhez...
Nekem egy GTX970 van a gépemben, mégsem húzok mindent max-ra, és nem azért mert nem bírná, hanem mert totálisan feleslegesnek tartom.
-
törölt tag
válasz
Ezt most nem tudja senki megmondani.
A DLC-vel jön az 1.1 és a kiszivárgott béta alapján változás lesz az optimalizáltságban. -
flymi
addikt
válasz
ollochances #14 üzenetére
Én tavaly novemberben raktam össze az új konfigom. Attól függ mid van, de ha már 10 éves akkor bizonyára érdemes és csereérett. Össze lehet gyúrni low-cost gépet úgy, hogy az működjön is rendesen, főleg ha garis használt cuccokat veszel a megfelelő eladótól...
Nem akarok tippeket adni, mert ez nem az a fórum. De ami lényeg, hogy 120k-150k-ból már össze lehet ollózni egy 1150-es értelmes játszós gépet szvsz. Persze minél több rá a keret annál jobb.
Mondjuk mostanában mindennek felment az ára hála az árfolyamváltozásoknak...Valószínűleg meg fogom venni a játékot, csak kicsit később. Nem is kérdés, aztán jöhet az összehasonlítás. Hacsak nem előz be máris valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged