- iPhone topik
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ilyen lesz a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
UnknownNoob #30 üzenetére
Pont a RIOS engine az egyetlen, amit nem kéne piszkálni.
-
btprg
senior tag
válasz
Látom már osztottak a tartalmi kifogásaid miatt
Én inkább azt nem értem, hogy miért zavar a "20 évvel ezelőtti" stílusú oldal? Én pont örülök neki, hogy megmaradt ez az értelmes, átlátható, letisztult fórummotor, ahelyett hogy valami 2017-es stílusú szkripthányadék lenne ami csak a legfrissebb böngészőn hajlandó működni. Vannak olyan dolgok, amik jók, és nincs értelme divatból változtatni.
-
Vesporigo
aktív tag
válasz
UnknownNoob #36 üzenetére
Úgy tűnik, eddig rossz topikokban jártál.
Nekem is előfordult, hogy nem kaptam választ a kérdésemre egy adott topikban, de a többség segítőkész és az általam szívesen látogatott részekben jó a társaság.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Rengeteg topikban járhattál.
--------------------
Eh, #45-ben bennemaradt a typo. Brühühü.
-
hallador
addikt
válasz
Nem tudom, én eddig bármilyen kérdést feltettem megpróbáltak segíteni. Tele van az oldal segíteni vágyó emberekkel. Az, hogy vannak kötözködő, meg magasabb öntudattal rendelkező egyének, mint amúgy azt alaphelyzetben is megkövetelné az adott szituáció, az egy dolog, meg az is, hogy kéretlenül is megjelenik a politikai meg az egyéb nem ide illő dolgok garmadája a szakfórumokban. Na de ez elkerülhetetlen a történelmünknél fogva.
Magyarországon a Prohardver fórum/topik minősége egyedül álló. -
válasz
Nem jó helyen olvasgatsz akkor.
-
Ispy
nagyúr
válasz
Hát a PH fórumánál hasznosabbat itthon nem találni, akármilyen számtech kérdés kapcsán, nem tudom te melyik fórumot olvasod...
-
atike
nagyúr
válasz
Ha a megfelelő helyen kérdezel akkor válaszolnak nagyon is. Azaz ha pld alkalmazást keresel egy adott feladatra a telódra és kérdezel egyet a megfelelő rendszer topicjában jön a segítség. Pld. De ez a fórum legtöbb részén így van.
Nem egy adott hír kommentjei között kell kérdezni / választ várni az tuti, bár még az ilyeneknél is előfordul azért, hogy tényleges segítséget kapjon valaki (vagy épp útbaigazítást).
Szóval nem tudom milyen fórumot olvasol...
-
válasz
A 444 az egyetlen oldal Magyarországon, ahol komoly oknyomozó cikkek jelennek meg. Nem gyakran, de a tldr.444.hu minőségét más sajtókiadvány nem éri el itthon. Ez pártállástól függetlenül kijelenthető.
A többi része bulvár, nyilván.
-
válasz
Viszont nem minden felhasználó a cikkekért használja az oldalt..
Te ezért.
-
atike
nagyúr
válasz
-
HXY
addikt
válasz
Sok saját gyártású tartalom is szokott lenni. És a fordítások se egy az egyben történő fordítások, csak forrásként szokták használni. A reklám itt elfogadható és ha valami érdekel, akkor még rá is kattintok. De például az index.hu-n lévő gyakran a teljes oldalt kitakaró reklámok már nálam is kiverik a biztosítékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Óra topik
- LED világítás a lakásban
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Formula-1
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Precision 3480 27% 14" FHD IPS i7-1370P 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Precision 3580 27% 15.6" FHD IPS i7-1360P RTX A500 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest