- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Igen mert a HP business szériái jelenleg minőségben a Dell-el, Fujitsuval egyetemben piacvezetők. A consumer oldal, az meg minden gyártónál olyan amilyen.
Business notebookok piacán a HP benne van az elsők között. A Lenovo ma lassan ott marad benn, ahol "megfizetik" az IT vezetőt... (Magyar állami szektor)
Egy AUDI, vagy egy x,y Bank nem nagyon fog olyat venni, ami 2 év múlva kuka, mert náluk nem dívik a magyar módi, hogy azt vesszük aki többet rak a zsebbe.
Csak egy példa az AUDI világ szinten HP-t használ, kb 110 000 munkahelyet jelent, sztem nem azért mert nem lenne felhasználóbarát, meg nem lenne olyan befolyásoló tényező, hanem azért mert ha egy ilyen helyen tud működni egy ilyen eszköz évekig, akkor bizony bárhol.
Maradjunk itt annyiban, hogy a HP Business notebook oldala ma a legjobbak között van, consumer oldalon pedig igazad van.
-
hallador
addikt
válasz
UnknownNoob #36 üzenetére
Nem tudom, én eddig bármilyen kérdést feltettem megpróbáltak segíteni. Tele van az oldal segíteni vágyó emberekkel. Az, hogy vannak kötözködő, meg magasabb öntudattal rendelkező egyének, mint amúgy azt alaphelyzetben is megkövetelné az adott szituáció, az egy dolog, meg az is, hogy kéretlenül is megjelenik a politikai meg az egyéb nem ide illő dolgok garmadája a szakfórumokban. Na de ez elkerülhetetlen a történelmünknél fogva.
Magyarországon a Prohardver fórum/topik minősége egyedül álló. -
hallador
addikt
Megkövettetek pont tegnap linkeltem be az egyik topikban ezt a hírt.
(#13) -Skylake-
Húúú v@zz33 mit szívsz? Gyorsan rohanok mondani a következőknek:
NX7400 (2007) menjen már tönkre
ProBook 5300m (2009) - -||-
ProBook 6460B (2012) - -||-
EliteBook 820 G1 - -||-Eddig csak takarítva voltak....
(#24) sh4d0w
Na igen az egyetlen széria az envy mellett, amit nem vennék meg. Sajnos abba belenyúltál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Jelszókezelők
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Battlefield 6
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bitcoin topic
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- Oakley topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Lenovo ThinkPad T580 / Intel i5-8350 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest