- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joachim21
őstag
Sajnálom őket, ugyanakkor megértem, hogy miért mennek a darálóba. One X és M8 után nálam is valószínű Apple lesz a következő, mert néhány dolog nagyon bassza a csőröm. Pl. nem hiszem el, hogy minden egyes frissítéssel sikerül szarabbá tenni a kamerát és a galériát. Az 1 éves csúcskészülékre az M9-el együtt jönnie kellett volna a Sense7-nek, ami azóta sincs sehol, pedig imádtam volna a témázási lehetőséget. Az M9 megkapta ugyanazt, vagy még rosszabb kijelzőt, mint az M8. A káva nagy maradt a konkurenciához képest. A készülékház vastagodott az M8-hoz képest.... Ami manapság elad egy telefont, arra mind szartak az új modell megtervezésénél, nem is értem mit vártak. Linkeltek itt páran gyönyörű M9 koncepciókat, de semmi sem lett belőlük. Szomorú!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest