Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- AI-jal és páncéllal készül a CES-re az Ulefone
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Szepen eladtak a hatterben. Nem kell tul komplikalni. Valakik valakikkel lepaktaltak, ebben a forban nagyobb magan vagyont tudod kiszedni mint ha hivatalosan magas aron kelt kelne el a ceg a markanev. Meg ertektelinitik egy darabig aztan nyomott aron megveszi valamelyik tokes ceg. Integralja es megy tovabb szepen.Igy kis befektetessel lehet szert tenni kiepitett strukturara. Nem ez lesz az elso es nem is az utolso. Ne hidje el senki, hogy 4 evig tudtak hogyan kell, aztan egy ev alatt elfeljetik az egeszet. Ha csak, a startegiai posztokon levo embereket nem mozditottak el korabban, es errol a kozvelemeny nem kapott informaciot. Ebben az esetben tudom meg elkepzelni a gyors hanyatlast, vagyis a pillereket ki utottek.
-
Goose-T
veterán
A hétvége után még lejjebb süllyedtek, a csődtől így szerintem már csak a csoda vagy a felvásárlás mentheti meg őket.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Joachim21
őstag
Sajnálom őket, ugyanakkor megértem, hogy miért mennek a darálóba. One X és M8 után nálam is valószínű Apple lesz a következő, mert néhány dolog nagyon bassza a csőröm. Pl. nem hiszem el, hogy minden egyes frissítéssel sikerül szarabbá tenni a kamerát és a galériát. Az 1 éves csúcskészülékre az M9-el együtt jönnie kellett volna a Sense7-nek, ami azóta sincs sehol, pedig imádtam volna a témázási lehetőséget. Az M9 megkapta ugyanazt, vagy még rosszabb kijelzőt, mint az M8. A káva nagy maradt a konkurenciához képest. A készülékház vastagodott az M8-hoz képest.... Ami manapság elad egy telefont, arra mind szartak az új modell megtervezésénél, nem is értem mit vártak. Linkeltek itt páran gyönyörű M9 koncepciókat, de semmi sem lett belőlük. Szomorú!
[ Szerkesztve ]
Aki kérdez az hülye, de aki nem kérdez az is marad.
-
zombinyul
addikt
válasz Tigerclaw #65 üzenetére
+1, hangoztattak is hogy igy lesz. Aztan ontjak magukbol a jellegtelennel jellegtelenebb tucattelefonokat, kategoriankent legalabb 20 variacioval. Felfogni nem tudom ilyen uzletpolitikaval hogy lehet ilyen reszesedesuk...
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Tigerclaw
nagyúr
Szerintem a Samsung is jobban járna, ha lefelezné, sőt harmadolná a kínálatát és 1-1 készülékre sokkal több fejlesztési költség jutna. Az Apple esetén elég volt évi egy készülék, csak legutóbb tértek át kettőre.Inkább egy igazán tuti, mint egy nagy halom jellegtelen, aminek a többségénél még azt se érteni, hogy tulajdonképpen milyen piaci szegmensbe szánták.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Rixman
tag
válasz #13110016 #60 üzenetére
Nem is állítottam, hogy alaptalan. Azóta viszont egy csomó javítás érkezett rá. Volt egy bő 500megás frissítés és legutóbb egy bő 800megás. Azóta még fluidabb a rendszer, pedig azelőtt sem volt lassú. Ha a mostani szoftverrel jelent volna meg és úgy tesztelték volna, szerintem nem lett volna úgy lehúzva. Én itt látom az egyik fő problémát. A melegedést nyilván nem fogják tudni teljesen megoldani, de pl. a Sonynál sokkal gázabb a helyzet ugyanezzel a SOCcal. Hibátlan telefont pedig még sosem láttam. Az S6-tal is vannak problémák, elég csak benézni a fórumába.
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
Rixman
tag
válasz #13110016 #58 üzenetére
Az első résszel én is egyet értek, sajnálom hogy a melósokon csattan a menedzsment töketlenkedése.
Én csak Real Racing 3-at szoktam tolni és igen, melegszik a teló, de szerintem nem vészes. Lehet, van szórás az egyes készülékek között. Az M7 is melegedett ennyire. A 410 meg a 810 azért nem ugyanaz a kategória.
Az M9 legnagyobb baja az volt, hogy harmadszor próbálják ugyanazt a külsőt elsütni illetve megjelenéskor a szoftver még hagyott kívánnivalót maga után, különösen a kamera. A teszteken lehúzták a készüléket a hír pedig futótűzként elterjedt. Innentől meg a kutyának sem kell, mert szar!
A női mell a bizonyíték arra, hogy a férfiak igenis tudnak egyszerre két dologra koncentrálni.
-
törölt tag
Senki nem akarja, hogy eltűnjenek, csak baromira idegesít, hogy azért mert az egész vezetői kar egy nulla, az átlag emberek szívnak, mert őket bocsájtják el.
M9-et fogtam, és 10 perc asphalt 8 után kellemetlen volt a fogása. A kis A5-öm, meg épp hogy nem hideg. Ne védd az M9-et, tényleg rossz lett. Ezt az egész világ beismeri, meg a HTC-sek is, nyilván azért adtak el jóval kevesebbet. -
Rixman
tag
No offense, de azért kíváncsi lennék hogy az itt fikázók közül hányan használnak M9-et vagy próbáltak mostanában? Illetve milyen telefonnal villognak, aminek az M9 természetesen a nyomába sem ér?
Mielőtt elfogultsággal vádolna valaki, volt Samsungom is illetve az S6 Edge volt a b terv vásárlás előtt, de egy pillanatig sem bántam meg, hogy az M9 mellett döntöttem.Hogy ON is legyek, a HTC azért alkotott egy-két maradandót, sajnálatos lenne ha eltűnne a piacról!
-
janeszgol
félisten
válasz Warrriorrr #42 üzenetére
Mondjuk egy HTC Desire 500 kamerájának örülne minden telefon 100 ezer alatt. Kivéve a videófelvétele.
Vannak jó elemek a nem csúcs HTC-kben, de mindig el vannak rontva valamivel. -
Kékes525
félisten
Azért még nincs veszélyben a HTC. Remélem!
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
zombinyul
addikt
Kivancsi leszek az uj szeriara, bar nekem a jelenlegi is rohadtul tetszik. Imadom a HTC-ket (bar anno csak Herom volt, azon kivul semmi), mert gyonyoruek, minosegiek, orom oket kezbevenni (legalabbis a felso kategoriaban). Egyedul azokat az also, felso fekete kavakat nem tudnam (meg nem is akarnam) megszokni. Kell oda a reform, ki kellene epiteni egy nornalis alsobb kategoriat is, es az arakat at kellene megegyszer gondolni. Igen, az M9 pl. eleg premium cucc, de nincs a HTC abban a helyzetben (sajnos) hogy ilyen szintu tularazast megengedjen maganak.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Garada
őstag
Remélem pozitív irányba halad a fejlődés és nem az olcsó kategóriát szeretném meghódítani.
-
gerii
addikt
Nagyon rossz szakemberek ülnek bizonyos pozíciókban. Leépítés... csináljanak egy fasza szériát, normális kávával és mérettel, csökkentsenek árat, csináljanak reklámot neki, és majd venni fogják. A "mostani fingjuk sincs a világról, felhasználók igényeiről" hozzáállás kinyírja őket.
-
csongi
veterán
Varhato volt. Meglepo az lenne ha valami huha keszulekkel rukkolnak elo.
-
Stunts666
őstag
Üdv Pinda (Troll)!!!!
Itt, mint minden más HTC topicban tiszteletedet teszed, mert trollkodni akarsz...
Egyet magyarázz meg:
Vettél egy M8-at, mert jobb mint az M9....Viszont vettél valamit: "Tavasszal vettem akkor még más volt a helyzet, de most sem az igazi." (ebből az jön le, hogy használtál M9-et)
Nem hogy M9-et de még M8-at sem vettél.
Légyszives fogj már meg egy HTC-t a Samsungjaidon kivül és használd...ui.: mondj legalább 3, ismétlem három darab hibát ami az M9-ben van...
szerk.: ezért fognak engem kitilani egyszer a fórumról... Pár troll és only write user miatt...
[ Szerkesztve ]
-
fornettisuti
veterán
leepites, nem am ar csokkentes, ezzel az uzletpolitikaval sajat maguk alatt vagjak a fat, be lesznek daralva, csak ido kerdese
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Warrriorrr
csendes tag
Két desire után ( x és 500) kijelentem: nem veszek több HTC-t legalábbis az alsó kategóriából. Az X forrósodott az 510 csak közepesen langyosodott de mindkét teló kijelzője ugyanott (bal felső sarok) sárgult be és ezt szvsz lehet a melegedésre fogni.Akku üzemidő vicc kategória.
A M9 jó nagy bukta lett...
Sajnálom mint gyártó, ha csak egy kicsivel tovább reszelnék a telóikat még akár jók is lehetnének. -
batai15
félisten
[link]
hát nem lett volna rossz ha ilyen lett volna.
Bár az igazi m9 is nagyon begyere . de hátha m10 ilyesmi lessz. -
janeszgol
félisten
Most írták, hogy csak a csúcskategóriára szállnak rá, mert ott a legnagyobb a haszon. Azon mekkora haszon van, ha féláron adják a csúcstechnológiát? Ráadásul akkor a nagyobbat, a drágábbat sokkal kevesebben vennék.
Amúgy szinte mindegyik telefonjaiban volt valami, de sajnos mellette mindig kiütközött valami rossz is.
Csináljanak egy csúcsot, majd a többi pénzt, amit a felsőre, középre és legalulra szánnak, azt költsék marketingre! Fizessenek le szolgáltatókat stb. Csak így megy. -
=Mentor=
őstag
Ezt elszúrták, a kínai gyártók jönnek fel mint a talajvíz, ráadásul a sok fogadkozás ellenére a csúcskategóriát kivéve minden készülékük versenyképtelen és túlárazott...
-
MartOOn
addikt
Érzem. Érzem, hogy most. Most lesz újra htc-m! Remelem elfelejtik ezt a azert is fembol csinálunk mindent es mi vagyunk a legpremiumabb gyártó felfogast es letesznek az asztalra valami desire/hd2/hero szintű cuccot. Legyen benne a kotelezo ami a megjeleneskor elvaras hw szinten es kerjuk a pluszokat. De a helyukben (hisz vesziteni valojuk egyre kevesebb) megprobalnam betomni azt a piaci rést amit szabadon hagy mindenki. Nevezetesen egy 4,7" koruli csucs hw-s készülék szemelyeben. De csucs legyen ne egy kiherelt One m10! Nagy es cserélhető akksi, nagy kamera, qrva jo proci, boven legyen memoria, sd kartya, ip vedettseg, fingerprint scanner, lezeres fokusz, jo DAC, jo hangszorok es egy erosen közepesen jo ár. kihagytam valamit?
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Matada2.3
veterán
Remélem észrevették magukat, mert kb. 5 M9 variáns volt ebben az évben ha nem több, és ez lett belőle.
Finn the human
-
vicze
félisten
Ettől még elvan nem? Simán lehet HTC-nek is út, hogy ODM lesz megint, nem úgy működik a dolog, hogy beszánják azt sóval leszórják...
Már többször kifejtettem, hogy a HTC mögött van tőke bőven ha akarják. Minden nemű változás még jó pár év, lassan a 3éve folyamatosan harangozott csőd még mindig sehol. -
-
vicze
félisten
És?
Ettől még a cég "fennmaradása" messze nincs veszélyben. Ha 3-4évig ilyen eredményeket hoz esetleg akkor. Mint BB vagy Nokia, és még azok is bőven elvannak.
Mivel részvénytársaságról van szó, így a részvényesek/tulajdonosok felé mutatni kell, hogy teszenk ellene így egyértelmű a leépítés. Még a Qualcomm és MS is leépít pedig ott magasa a nyereség, de mivel csökken így tenni kell valamit, hogy a befektetői bizalom megmaradjon.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Valoba nagyon bejott nekem is az m9 egyik conceptje .lehet megvarom az m10et addig kuporgatok.
-
-
Qwery
tag
Kevesebb új modell?
Koppintják a Samsung idei üzleti modelljét?42
-
Sebhelyes
senior tag
Az M7-nél kellett volna abbahagyniuk, a csúcson
-
Pinda25
tag
Az az M9 erősen túl van árazva ahhoz képest amennyi hibája van. Persze hogy nem veszi senki, még a fanok sem. Én is most vettem mobil és M8-at mert szvsz. jobb mobil mint az M9 és még olcsóbb is.
nomen est omen
-
Fejvadi
nagyúr
Rájuk fér az újítás már nagyon.
-
batai15
félisten
A one szeria melett a desire hig fos igy ez oke. Az elbocsajtasok mar nem okesak.
-
isti215
tag
Kisseb kávákkal jobb kamerával jobb akkuidővel és jobb marketingel lehetne feltörnie a htc-nek.
Asztalos István Telefon számom:06301743895
-
Na meg jobban oda kellett volna figyelni miket mondtak az M7-M8 tulajok...
(#12) zazenke érdekes, mert az M7 és az M8 is sokkal jobban fogyott mint a 20mpx-es M9... Valamint az előző kettő több év telefonja díjat is magának tudhat...
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Paul119
addikt
Csináljanak több wp mobilt
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
zazenke
őstag
minek adnak ki 4 mpx-es ultrapixel kamerákat. ez megadta a kegyelemdöfést nekik.Lentről pedig nehéz visszajönni. az hogy fém házas meg de jó hangszórója van neki az nem sok vizet zavar. mert ugye az csengéskor van értelme az meg az egész napból igen kevés. zenét úgy se telefon hangszóróján hallgat az ember hanem fülessel vagy minimum egy bluetooth-os hangszóróval. az meg hogy fém hát ha nincs a belsőben előre lépés akkor nem sokat nyom a latba. a fém ház csak egy extra lehet a hardwer után.
-
válasz gyurkikrisz #3 üzenetére
Az M9 mögött én személy szerint semmilyen szellemiséget sem látok... Jött mert jönnie kellett, de ötlet amire tényleg felkapják az emberek a fejüket nincs benne. Az egész MWC-n a RE cuccaikkal próbáltak figyelemhez jutni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Márko88
aktív tag
A csúcskategória csúcs a HTC-nél. Az a modell megvan és kéne egy csúcs középkategòriàs ami a gyenge 620assal nem jön össze.Egy Desire eye szerűt kéne összehozni ès a többit kukàzni. Lehet egy kis àtrendezés pénzügyileg,megoldàs viszont az eladàsokat tornàzni kéne..Vèleményem szerint csúcs a màrka bàr kicsit elfogultabb vagyok.
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
vicze
félisten
"fennmaradásért küzdő"
Ez továbbra is orbitális túlzás... -
sveczo
tag
Nekem M8 volt az utolsó HTC-m. Szeretnék vissza térni a márkához mert szeretem. Remélem jön majd egy olyan jó teló ami nekem megfelel nagy kijelzővel. Addig marad a note 3.
-
törölt tag
azok akik vettek m9-et biztos örülni fognak év végén az új szériànak...
-
törölt tag
válasz punkkid0092 #2 üzenetére
Sajnos várható volt.
-
punkkid0092
csendes tag
Csak nem kellene ennyire túlárazni az összes modellt, és valami tényleg jót kellene letenni az asztalra.
Régen nagyon szerettem a HTC-t, de a túlárazással, a rossz akkuidővel, a 4 MP-es kamerával, most a melegedő chippel nagyon elk*rtak mindent -
Jönnek a sok vacak Desire telefonnal. Adjanak ki 3 modellt amikre év közben is felhívják innovatív fejlesztésekkel a figyelmet. De az a 3 modell legyen olyan is amibe ne lehessen belekötni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- BestBuy topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Spórolós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MediaTek alapokon dolgozik a Honor Pad V9 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Razer Blade 16 - i9-13950HX, RTX 4090 (175W MAX TDP!), 32GB DDR5, 2TB SSD, Win11 Pro - GARI
- GoPro 7 Black Edition
- iPad Pro 13" 2024 1TB M4 16GB Silver (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 Év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest