- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Egy apró észrevétel XP kapcsán. Csak akkor halott ha netre kötöd, egyébként offline köszöni szépen remekül elvan. Unokaöcsémnek szereztem valami kuka gépet, Athlon 1 magos proci, 1 giga ram, 80 gigás HDD meg valami 256 megás videókártya.
Legutolsó patchel integrált XP fut rajta évek óta stabilan, igaz netet sem látott soha.
Próbáljátok ki egy XP-vel, konkrétan ha beledugsz egy UTP kábelt amin van net akkor meghal, egyébként hibátlan még papír HW-n is.Vista... Használtam talán 2-3 hónapig és kb abban az időszakban jött hogy átváltottam ubuntura, amit tartottam is egyetlen OS-ként a gépemen amíg megjött a 7, amivel viszont nagyon elégedett voltam.
Hallottam hírét hogy így a végére egészen kikalapálták és SP2-vel már egészen jó rendszer lett, de személy szerint én ebben az állapotában már nem használtam.
Béke poraira, egyelőre XP-ből is több van mint belőle. Elvitte a negatív marketing meg hogy relatíve erős gép kellett alá (2 magos proci meg legalább 2 giga ram ami akkoriban azért nem volt standard).
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest