Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Az iphone már a megjelenése pillanatában se számított extrának, egyedül talán a kezelőfelülete. De tudásban messze elmaradt akármelyik telefonhoz vagy pda hoz képest.
Az N95 pedig egyálltalán nem lassú, az egyik leggyorsabb az oprendszeres telefonok között, sztem te nagyon elnéztél vmit, mert a simbyan már teljesen jó tempóba működik.
Arról nem is beszélve hogy az ujabb N sorozatú nokiáknak meg se kottyan ha a böngésző mellet zenét halgat az ember, vagy éppen kamerázik. -
Oliverda
félisten
Szerintem egyáltalán nem kényelmetlen és nem is lötyög (igaz made in finland). A szoftvere pedig szvsz teljesen rendben van, egyáltalán nem lassú (V 15.). Mellesleg szerintem semmifléle telefon vagy PDA nem adja vissza azt a browsing élményt mint amit egy asztali gép vagy laptop tud.
"szaggat mint allat ugyhogy semmi mas nem fut mellete stb"
Persze...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3118, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest