- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
forumpista
aktív tag
Neked úgy tünik ez a "mire kell" meg az "ár" valami becsípődés lehet.
Lendüljünk már ezen túl, a te világodban nyilvánvalóan az Apple sem létezik mert hát ki az a hülye, aki 1000-1500 dollárt kiad egy telefonért, kizárt dolog hogy egy ilyen cég a világ leggazdagabb vállalata legyen és hülyére keresse magát az 1000+ dolláros telefonokon. Mint ahogy ki az a hülye aki 1000+ dollárért venne Samu vagy Huawei telefont, ezek a cégek sem léteznek teljesen nyilvánvaló, ez csak valami optikai csalódás lehet.
Igen ez egy 1000 dolláros laptop, amit az fog megvenni aki az 1000 dolláros note 10-et is megveszi és kb. pont ugyanarra fogja használni mindkettőt és igen kb. egy 200 dolláros telefon vagy épp használt üzleti gép is kb. pont ugyanannyira jó lenne ezekre a célokra, ha eltekintünk néhány "apróságtól", ami apróságok valakinek vagy fontosak vagy nem.
Amúgy ennek az egésznek én azért drukkolok, mert ha elterjednek akkor nem csak az 1000 dolláros kategóriában lesznek, hanem majd a 300 dollárosban is. És ha majd 300 dollárért adnak egy i5 teljesítményü fél centis fél kilós passziv laptopot, az elég nagy királyság lesz.
Arról meg nem a qualcomm tehet hogy az intel az elmúlt 6-8 évben kb. csak a tökét vakargatta. -
forumpista
aktív tag
Érdekes, irtam egy kommentet, és aztán született még vagy 30 ami tökéletesen ábrázolja azt amit írtam
Más:
az Intelnek szerintem hamarosan igen komoly gondjai lesznek. Egyik irányból az AMD pofozza, a másik irányból pedig az alulról támadó ARM. Ez a laptop még csak az első fecske, de ha ezek elkezdenek elszaporodni és az MS is sikeresen ráoptimalizálja a Windowst akkor abból eshetnek ki meglepő dolgok. -
forumpista
aktív tag
"sose értettem miért kell képbe hozni más felhasználási célra szánt eszközöket egy egy termékkel kapcsolatban."
Mert ez Magyarország, és itt sajnos a csórók az emberek. Ez miatt mindent (is) ugyanazzal az egy eszközzel próbálnak megoldani.
És ez miatt itthon sok embernek szinte felfoghatatlan hogy a célpiacokon bizony egy adott ember többféle hasonló termékkel is rendelkezik és azt használja amelyik épp a célnak a legjobban megfelel.A legtöbb magyar számára (meg ez úgy enblock valószinüleg igaz egész kelet-európára) szinte felfoghatatlan hogy valakinek van otthon mondjuk egy fél milliós gémer pc-je, laptopja, meg van mellette egy fél milliós fél kilós 1 centi vastag hurcolászos laptopja is amin nem, nem akarja a crysis 27-et futtatni arra ott a másik.
(mondjuk sokaknak ez külön külön is felfoghatatlan hisz itthon gémer laptopot is 100k-ért akar mindenki venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged