- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
válasz Cathfaern #896 üzenetére
megállapították, hogy azonos kalóriamennyiség mellett ugyanannyit lehet fogyni keton, mint más diétán. Ezt eddig is tudtuk, keto nem csoda diéta.
viszont valószínűleg sokkal könnyebb vele kevesebb kalóriát enni
mióta átálltam a "félketóra", én is tapasztalom azokat a dolgokat, mint amiket korábban te is írtál, hogy sokkal kevésbé drasztikus az éhségérzet, pár pohár víz el tudja mulasztani vagy, hogy akár napi 2 étkezés is elég
a "félketó" nálam azt jelenti, hogy hétköznaponként reggel 9 körül eszek egy péksüteményt, meg dél körül ebédelek, mindkettő tele van szénhidráttal
utána délután fél 5 körül uzsonnára eszek magvakat, meg vacsorázok 8-9 körül, így az utóbbi 2 étkezés együtt számolás nélkül szerintem már 20 g szénhidrát alatt lehethétvégék kivételesek, vagy egész hétvégén csalok vagy csak egyszer ebédre eszek szénhidrátosat, a reggelit kihagyva
mikor erre átálltam 1-2 hónap alatt lement 5 kiló, úgy hogy már csak a vacsorán módosítottam
mivel már korábban is lement 5 kiló azzal, hogy az uzsonnámat magokra cseréltem és a cukros dolgokat közel 0-ra csökkentettemna most mióta ezt folytatom, már sokkal lassabb a súlyveszteségem, de még így is eltűnt 3 kiló
ott tartok, hogy már nem kellene fogynom, mert már így is nagyon vékony vagyokviszont az a durva, hogy sokkal több zsírt eszek mint bármikor az eddigi életemben
egy 20 évvel ezelőtti akkori tudással rendelkező orvos biztos szívinfarktust kiáltana nekemszerintem ha én teljesen átállnék ketóra, csont-bőrre fogynék
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz Cathfaern #896 üzenetére
Én se fogok csak azért áttérni a ketóra, hogy megelőzzem a rákot, továbbá ha rákról van szó mindenki mást mond. Lenne azért pár kérdésem az interjú alanyához, mert vannak lyukak, pl:
A ketonok miért kímélik jobban a mitokondriumot, mint a glükóz?
Ha a mitokondrium megsérül vagy meghibásodik, nem tudná pótolni vagy megjavítani a sejt?Mindenesetre érdekes.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo B50 laptop (15,6/i3-G4/8GB/256SSD/Magyar/AkkuX)
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Billentyűzet hibás 17 colos HP Probook 4720S laptop
- Dell Latitude E5530 laptop (15,6FHD/i5-G3/8GB/500HDD/MagyarVilágítós)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Poco X3 NFC 6/64GB + öngyógyító fóliával
- Xbox Series S 512GB SSD (kontroller nélkül!) - 1 hónap gari - konzol beszámítás ok! -
- Jeemak PC26 Condenser Microphone Podcast Szett /// Számla + Garancia
- AMD FX-8320 PC (8mag, 16GB RAM, R9-290 4GB DDR5)
- Gigabyte B365M DS3H Alaplap (+EXTRÁK) BESZÁMÍTÁS / CSERE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest