Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Netfone
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Allee ElectroWorld. Én is ott nézegettem meg tapizgattam. Kérdeztem az eladót, hogy tulajdonképp mire lehet használni, mivel az árából kijön egy netbook, meg egy okosabb telefon (Galaxy S, N8, Desire, stb...)
A válasz az volt, hogy netbook helyett, mert gyors, tovább bírja és lehet vele telefonálni is, ha úgy adódna. Ja, meg kisebb nálaNem volt kedvem kötekedni, mert nem tűnt jófejnek a gyerek... Szóval valóban kisebb, de 5"-on ennek így nem sok értelme van. Netre kicsi, telefonnak nagy, mindemellett 200ezer forint az ára....

Barátnőmnek van laptopja, 7-8 órát elmegy, annyi idő alatt meg csak konnektorközelbe kerül. Egyébként egy telefon se menne el többet, valóban folyamatos aktív használat mellett, ahogy ez a kütyü se, bár nem próbáltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest