- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Allee ElectroWorld. Én is ott nézegettem meg tapizgattam. Kérdeztem az eladót, hogy tulajdonképp mire lehet használni, mivel az árából kijön egy netbook, meg egy okosabb telefon (Galaxy S, N8, Desire, stb...)
A válasz az volt, hogy netbook helyett, mert gyors, tovább bírja és lehet vele telefonálni is, ha úgy adódna. Ja, meg kisebb nálaNem volt kedvem kötekedni, mert nem tűnt jófejnek a gyerek... Szóval valóban kisebb, de 5"-on ennek így nem sok értelme van. Netre kicsi, telefonnak nagy, mindemellett 200ezer forint az ára....
Barátnőmnek van laptopja, 7-8 órát elmegy, annyi idő alatt meg csak konnektorközelbe kerül. Egyébként egy telefon se menne el többet, valóban folyamatos aktív használat mellett, ahogy ez a kütyü se, bár nem próbáltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest