Új hozzászólás Aktív témák
-
szamovar
tag
Tudunk már valami erről a gépről? Valahogy nem akaródzik megjelenni, pedig mindjárt május van.
-
mrhitoshi
veterán
Úh ezért a 1.2Ghz-s 2magos processzor már nem semmi.
-
plus44
veterán
Ez egy igen érdekes méret. 5" kb. pont nem a legideálisabb. Inkább mozdultak volna ez a tényleges "internettábla" felé és akkor nagyobb kijelző, de így...
-
ClioRS
őstag
Értelmet én azért szoktam keresni, mert csak olyan dolgot veszek meg, ami kell, amire szükségem van. Még akkor is, ha meglenne rá az összeg.
-
roti86
őstag
Kíváncsi leszek két dologra: az árára és az akku üzemidejére. Jó lenne, ha nemcsak a cpu-t és a kijelzőt fejlesztenék, hanem az akksira is odafigyelnének.
-
Carbonado11
tag
Nem értem,mit kell állandóan az értelmét keresni.Az Ipad tulajdonképpen akkora,hogy azt meg MÁR hülyeség cipelészni.Ettől függetlenül mégis veszik,mint a cukrot.Noha otthoni használatra minden Amcsinak ott az asztali gép,meg a laptop,meg a netbook, meg a hűtő,porszívó,bicikli,vibrátor stb..stb...Na meg az Iphone..Ugye milyen fura?
Szerintem az a hülye,aki Ipadot vesz,mikor ilyet is vehetne!!!Márpedig vehetne!!! -
BiP
nagyúr
Elfogadnám. A Streak-et is (bár nekem a mini5 név jobban tetszett), meg ezt az utódot is.
De ennyi pénzt nem adnék érte. Kíváncsi vagyok, hogy ha már 2 magos, akkor mennyire jól oldják meg az energiagazdálkodást, hogy ne zabálja le az akksit a 2 proci. -
skajwa
senior tag
Feltételezem a kijelző méretén nem fognak változtatni....:S
-
Rickazoid
addikt
Megvan a következô telefonom!!
-
ClioRS
őstag
Allee ElectroWorld. Én is ott nézegettem meg tapizgattam. Kérdeztem az eladót, hogy tulajdonképp mire lehet használni, mivel az árából kijön egy netbook, meg egy okosabb telefon (Galaxy S, N8, Desire, stb...)
A válasz az volt, hogy netbook helyett, mert gyors, tovább bírja és lehet vele telefonálni is, ha úgy adódna. Ja, meg kisebb nálaNem volt kedvem kötekedni, mert nem tűnt jófejnek a gyerek... Szóval valóban kisebb, de 5"-on ennek így nem sok értelme van. Netre kicsi, telefonnak nagy, mindemellett 200ezer forint az ára....
Barátnőmnek van laptopja, 7-8 órát elmegy, annyi idő alatt meg csak konnektorközelbe kerül. Egyébként egy telefon se menne el többet, valóban folyamatos aktív használat mellett, ahogy ez a kütyü se, bár nem próbáltam....
-
Kumite
aktív tag
Hol lehet jelenleg Streaket megtapogatni és megnyomkodni anélkül, hogy kinéznének a boltból, hogy "Mit nézelődik ez itt vásárlás nélkül? Menjen máááá +/+@&#>%"+!"?
-
tothmaxy182
őstag
Huh, ez egész jól néz ki...
De az elvet még mindig nem értem... Most akkor ez telefon? Mert ha telefon, akkor kíváncsi vagyok mennyi ideig bírja az akkuja, főleg egy ekkora felbontású kijelzővel... Azért félnaponta töltögetni nem mindenki szeretné a telefonját... Ha meg internettábla, akkor emellett még lennie kell egy telefonjának is az embernek, akkor meg ez igazából minek? Telefonon is meg lehet nézni egy e-mailt, vagy böngészni egy kicsit... Szal nem tudom... -
Probber
őstag
Akkor tulajdonképpen ez lehet az első olyan Androidos tablet/okostelefon, ami kétmagos processzort kap?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest