- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClioRS
őstag
Értelmet én azért szoktam keresni, mert csak olyan dolgot veszek meg, ami kell, amire szükségem van. Még akkor is, ha meglenne rá az összeg.
-
ClioRS
őstag
Allee ElectroWorld. Én is ott nézegettem meg tapizgattam. Kérdeztem az eladót, hogy tulajdonképp mire lehet használni, mivel az árából kijön egy netbook, meg egy okosabb telefon (Galaxy S, N8, Desire, stb...)
A válasz az volt, hogy netbook helyett, mert gyors, tovább bírja és lehet vele telefonálni is, ha úgy adódna. Ja, meg kisebb nálaNem volt kedvem kötekedni, mert nem tűnt jófejnek a gyerek... Szóval valóban kisebb, de 5"-on ennek így nem sok értelme van. Netre kicsi, telefonnak nagy, mindemellett 200ezer forint az ára....
Barátnőmnek van laptopja, 7-8 órát elmegy, annyi idő alatt meg csak konnektorközelbe kerül. Egyébként egy telefon se menne el többet, valóban folyamatos aktív használat mellett, ahogy ez a kütyü se, bár nem próbáltam....
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Wuthering Waves
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ford topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest