- Mobil flották
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RaveForce #22 üzenetére
igen, gyanítom, hogy ez fog történni. mondjuk egy esélyes, hogy a TI megfelelő részlegét megveszik, ők most úgyis kicsit visszakoznak a telefonos/tabletes fejlesztésektől.
ng0ofy: hát ez az, hogy rövid távon profitálhatunk ebből, hosszún meg nagyobb kárt okoz. én ezt annyira nem szeretném azért.
-
törölt tag
az Intel letöri az árakat, meg drága ARM cpu-k?
te valamilyen párhuzamos univerzumban élsz?
szerintem abban az egy-két telefonban azért adják ennyiért az Intel cpu-kat, mert egyelőre keresztfinanszírozzák, hogy betehessék a lábukat a piacra. ha beindulnának, akkor szépen felmenne az árazás is a desktopnál megszokott szintre. nézd meg mekkora aggresszor a desktop piacon az Intel, én nem szeretném, ha csak esélyük is lenne, hogy eljátszák ezt a mobilos piaccal is. nekem nem hiányoznak a mobilról, van több gyártó is, akik versenyezgetnek (Samsung, Nvidia, Qualcomm, TI, Broadcom, Huawei és lassan az AMD is). szerintem egyelőre a mobilos piac köszöni, sokkal egészségesebb a desktopnál, ahol a zIntel dominál, és van "futottak még" kategória.
-
törölt tag
pontosan. a netbookok jól lejáratták ezt a márkanevet. akármit csinálnak már vele, az Atom a lassúság és gyengeség szinonímája. ahogy a Windows is a fagyás és kékhalálé, hiába faragtak belőle használható rendszert azóta.
a szüleimnek vettünk egy atomos gépet otthonra, a tapasztalatok után azt hiszem legközelebb a bármi mást, csak Atomot nem elvet fogom követni.rankesz: egyébként még nem is feltétlen a teljesítmény lehet gond, hanem a teljesítmény/fogyasztás arány. és az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest