Új hozzászólás Aktív témák
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
fornettisuti #27 üzenetére
Jólvan.
Nekem egyébként pont ellenkező tapasztalataim vannak. Soha nem okozott semmilyen komoly gondot a főverzió frissítés. Ami kisebb problémák jelentkeztek, azokat pedig az utána következő 1-2 frissítés mindig orvosolta. S7e 7-ről 8-ra váltásnál pedig kimondottan pozitív tapasztalataim voltak, az új feature-ök jól működtek, az üzemidő javult egy keveset és gyorsabb is lett a telefon. És én itt egy-egy telefonnak konkrétan a frissítés előtti és utáni állapotára hagyatkozva vonom le a következtetést.
-
samu74
addikt
válasz
fornettisuti #27 üzenetére
Nálad lehet,én pl. földhöz akartam vágni az S7-et a 6-os droiddal.Nem lehetett telefonálni, vagy nem tudtak elérni ha gyenge volt a térerő, de repülő mód ki-be és érdekes mód működőt ...7-es után már nem volt ilyen problémám.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
Két külön típust hasonlítasz össze, két külön főverzióval, és két külön ember használja őket. Biztos, hogy ezek után le szeretnéd vonni a "ne frissítsetek soha, mert rosszabb lesz a telefonotok" következtetést?
-
Noukoum
veterán
válasz
fornettisuti #13 üzenetére
Ezért nem szabad frissíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged