- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
confuser #450 üzenetére
A német cégek jellemzően nem használnak pubikus felhőt, mert ebben a német törvények nagyon szigorúak. Ráadásul most, hogy az EU felmondta a SafeHarbour-t, így még rosszabb a helyzet.
@Assdak: ha megnézed a continuum-os videót, már most ki lehet választani a wireless opciót. Ha egy cégnél WP a céges telefon, akkor simán be fognak rakni a tárgyalóba egy 100€-os dokkolót. Addig meg van OfficeRemote, vagy EzCast.
-
Assdak
őstag
válasz
confuser #450 üzenetére
Na Audinál tényleg nincs. Bár másfé éve mikor eljöttem már terv volt rá, és németeknél már volt ahol használták.
Mondjuk ott már akkor is lehetett 920/930 at kérni, ilyen téren nyitottak voltak.Nem temetem én, és bizakodó vagyok, mert mást nem is tehetek, mivel az ios számomra ingerszegény, a droidrol meg inkább ne is beszéljünk. Alapvetően mondhatni MS fan vagyok, de ideje lenne már valami olyat villantani, ami nagyot szól, és kész is van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steam topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- A Synology visszatáncolt a kötelező saját márkás HDD-től
- Battlefield 6
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3588, 100% Akksi
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest