Új hozzászólás Aktív témák
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #82 üzenetére
Igen, pontosan. Minden bizonnyal a Bulldozer magos procik menni fognak az AM3-as lapokban mint ahogy a Phenom is ment/megy AM2-ben.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #76 üzenetére
Annak pont annyi értelme lesz hogy majd valamikor jövőre lesznek olyan procik amikben már nem lesz csak DDR3 vezérlő és akkor azokon a procikon lesz ott (is) egy plusz láb aminek a segítésgével majd a júzer már fizikailag sem fogja tudni belenyomni AM2be.
X@b3e: Igen. Lesz nyáron 45W-os Athlon X4. Azok pont erre a célra is jók lesznek.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #72 üzenetére
Az a legjobb támpont ha a foglalat sarkait megnézed. Az AM2-nél nincs lecsapva az egyik mert ott nincs lyuk, az AM3-nál már van.
-
Oliverda
titán
válasz
antikomcsi #70 üzenetére
Nem. Biztos más gyártó foglalaltát rakták rá és lehet hogy néhány ponton eltér de a lyukak száma és elrendezése alapján ez AM2.
-
Oliverda
titán
válasz
WonderCSabo #60 üzenetére
csongi: Ennek a két lapnak most még én sem látom sok értelmét. Főleg az elnevezés ami elég nagy marhaság. Ha már képtelenek voltak megvárni az AM3 foglalatos lapokat az M3Axxx elnevezéssel akkor legalább az M4A-t nem kellett volna még pluszba bekevarni az AM2-be.
-
Oliverda
titán
válasz
#72042496 #25 üzenetére
Az ASUS szerint belemegy az összes AM2 és AM2+ CPU is, márpedig az AM3 foglalatba nem fog belemenni egyik sem.
Amúgy azt én sem értem hogy mi szükség volt ezekre. Talán az M4A79-T Deluxe-ot olcsóbb előállítani, mert úgy látom hogy a Marvell eSATA vezérlő kapásból lekerült róla és helyette az SB750 egyik csatornáját vezették ki illetve nekem a borda is kisebbnek hat mint az M3A79-T esetében.
-
Oliverda
titán
válasz
hackeeeee #12 üzenetére
AM3 fogalatba csak AM3 CPU megy majd bele (fizikailag is). AM2 és AM2+ lapokba DDR2 modulok mellett mehet AM2, AM2+ és AM3 CPU is attól függően hogy a BIOS és a lap képes-e kezelni őket.
Amúgy ezeken a lapokon még AM2 fogalat található. Akit érdekel itt a látható különbség az AM2(+) és AM3 foglalatok között. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest