- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
antikomcsi
veterán
Na, pont ezért mondtam, hogy gondolnak a jövőre is. Aki most megveszi a lapot, nem ezt az asust, hanem ha lesz igazi AM3-as foglalattal, annak legalább nem kell majd lapot cserélnie megint.
Ez nekem szimpibb, mint az intel féle megoldások!
Az inteles megjegyzés saját érzésem, kéretik nem harcot indítani belőlle!
-
antikomcsi
veterán
Nade ahol az M3A-n 2 láb helye van lezárva, addig az M4A-n 3 láb helye van lezárva, tehát AM2-es procit nem lehet belegyűrni. Én legalábbis így látom a képeken. Bár lehet rosszúl, mert nagyítva kicsit elmosódik.
Mindenesetre, az igaz, hogy nem lehet AM3-as, ha belemennek a régebbi procik is, hiába látom úgy. Vagy az is lehet, hogy hülyeségeket írnak. Keresek valami nagyobb felbontású képet, mert kicsit vaksi vagyok.
-
okay
aktív tag
-
törölt tag
Akkor viszont a Google mégsem barátom? Mert azt írja, hogy az első az AM3-as lap. A másodikra nem adott találatot.
Illetve ha AM2-esek, akkor miért volt szükség kihozni ezeket?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest