Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
válasz
Dr. Romano #39 üzenetére
meg vannak számlálva a napjaid
-
elit_hun
őstag
válasz
Dr. Romano #37 üzenetére
ne ilyen hangosan
, he7edik. még a végén megtudja hogy ilyen mondtál és akkor itt ejne-bejne lesz, mert ez nem SZ@R, csak simán gyenge!
-
Dr. Romano
veterán
Hol is tartottunk..?
Ja igen:
Tehát ez sz@r.... -
he7edik.
addikt
válasz
venember83 #35 üzenetére
már ebédeltem
-
venember83
nagyúr
8800GT-re nem mondtam, h szar, 2900pro/gt-re nem mondtam, h szar. Mondjak meg peldakat? Beke veled is
Ugy latom rossz kedved van, akarsz beszelni rola?
Kulonben miert is nem mondhatom el a velemenyemet? Tegyuk fel, h konzervativ seggfej vagyok, nem lehetek az s nem mondhatom el ha valami konzervativ seggfej-eletszemleletem okan nem tetszik s ha atverest szimatolok?
Tenyleg rossz napod lehet a mai... Menj boxolni/futni/bringazni s vezesd le a duhod, nem a baratnod vagyok akin ezt kitoltheted, koszonom.
-
he7edik.
addikt
válasz
venember83 #26 üzenetére
Ne haragudj de már picit fárasztó hogy TE
minden egyes új termék megjelenésekor közlöd hogy az
milyen sz@r és hogy csak a hülyék veszik meg...( És ne gyere azzal hogy aki nem ért hozzá azt becsapják
mert ez hülyeség!
Aki nem ért hozzá az úgyis csak az árat nézzi és azért nem fogja ezt venni )na peace
-
he7edik.
addikt
válasz
venember83 #26 üzenetére
me egy árban lesznek
-
joshua7
veterán
Ez alapból is egy f*s kari, tipikus halottnak a csók eset...
-
AtG
aktív tag
Most őszintén. Hát nem megéri azért a plusz 1 PCI helyért?
Viccet félretéve. A doboza az szép a kártyának. -
o0tomy0o
tag
jó ez, bios moddolással az egyiket elkúrhatod még mindig ott lesz a másik gyári bios...
-
greatchaos
addikt
válasz
venember83 #26 üzenetére
a kárta egy greatchaos
-
venember83
nagyúr
Pezsgobontas, unneples stb valahogy elmarad, ez valahogy nem az igazi... 8600GT vicc, mikor jon a 8800GT, akkor mit akarnak ezzel? Felcicomazzak a sz*rt s van aki megveszi... Great.
-
SteeWe
aktív tag
Nem rossz ötlet, de miért nem lehet ezeket a 8600-as kártyákát békén hagyni ?
Egy 8800-as kártyán több értelme lenne. A nagyobb mértékű tuningnak természetesen... -
Dr. Romano
veterán
-
craine12
tag
Legalább ilyen kapcsolót tettek volna rá
Ha szorul a hurok, csak ballal felcsapom UT3 közben, jobbal meg betárazom a Flak Cannon-t...
-
he7edik.
addikt
Azért ez a legszebb 8600GT bárhogy fikázzátok
( jó az iChill-ek se csúnyák
)
-
Kriza
őstag
Hát az a kapcsoló jó nagy tré a gép hátulján. Ennél trágyábban nehéz lett volna megoldani. Gondolom persze a gépet is kik kell kapcsolni hogy érjen valamit a kapcsolás...
Meg aztán a kemény +12%... Vajon van olyan user, aki valaha használja a kapcsolót, nem mindig maxon hajtja...
Gondolom a +12% teljesítménytöbblet van vagy +50-60% többlet az árban.
Ja.... most látom hogy a kapcsolóért még plusz egy hátlapi bővítőhelyet is be kell áldozni. (Nem mintha sokan raknának kártyát közvetlenül a VGA alá, de akkor is)
-
csongi
veterán
Ekkora sz@.t! Mi értelme ennek, nem tudom. De kíváncsi lennék mennyit adhatnek el ebből. Kár volt a fejlesztésbe időt őlni.
-
orbano
félisten
gombot... a gép hátuljára... miért nem egyből a nyákra... Isten barmai... szoftveresn biztos bazi nehéz lettvolna megoldani, vagy 3 alkatrésszel több... elképersztő
-
Zull
senior tag
vakitson parasztot on is, meg ma!
-
Dr. Romano
veterán
Az ilyen BIOS kapcsolgatós karikat soha nem értettem.
A fejlesztők úgy gondolják, hogy a emberek mikor dolgoznak bemásznak a gép mögé és leveszik alapra és ha játszani támad kedvük akkor visszamásznak és visszakapcsolják?
Szerintem aki ezt megveszi az benyomja a kapcsolót a legmagasabb állásba és úgy is fogja használni amíg el nem adja...Az ilyen GF 8600HE (Hülyegyerek Editon
) karikat szerintem csak azok fogják venni, akik még mindig a GHz-kről azonosítják a cpu sebességét.
-
DeSanto
őstag
Holnap veszek 2-t SLI-be
-
Csapi007
veterán
Ez aztán a tuning...
-
Sutty66
tag
Nesze semmi fogd meg jól!
-
juliabrilke
veterán
"The Calibre P860 Turbo Graphic Card will gain 12% score boost in 3DMark06 with a press of the turbo button."
Huuuuu....
De miért hiszik azt, hogy mindenkinek van kedve matatni a gép hátoldalánál. Ezt tiszta hülyeség...
-
Horbal
őstag
De még az az ultra tré kapcsoló a hatlapon, made in kína, ful gagyi az egész...legalább tették volna valami dizájnos TURBO pimp tuning előlapra, ezer led kiséretében, karbon dizájnal vagy valami, mert ez így pláne hárompálcás a bivajb*%#@sznádi búcsúban...
Persze ettől még nem lenne semmi értelme...
-
zombikiller
tag
Ez áááá, de szar és ezek a számok, bakker ettől lemegyek hörcsögbe a GPU és a mem 7%-al van húzva max a stream proci 17%-al ez egyszerűen szar, vazz azt kb 10-20 rugóval drágább lesz a kártya, mint alapból annyiból meg már lehet venni bőven egy 8600GTS-t, ami jobb, mint ez ......... ennél nagyobb parasztvakítást én még soha a büdös életben nem láttam
, ez max azoknak jó, akik nem tudnak számolni, vagy azt hiszik, hogy alapból nem is lehet VGA-t tuningolni ez fájt, és pont egy ilyen szar kártyát kiknek szánták ezt gamereknek?
akkor már legalább 8800GTX-el csinálták volna és nem ilyen 10-12% os tuninggal hanem min. 20. Ez kb annyira sokkolt, mint, amikor a Tescoban a 90K-s Fujitsu Siemens notiba sima asztali PC-be való CPU-t raknak mobil helyett.... -
adamfriday
senior tag
8800GTX-re nem lehet átkapcsolni?
-
kill_bill1
tag
Nekem régen egy Abit 9550 XTurbo Guru nevű kártyám volt 2 bios-os, csak azt jumperrel kellet nagyobb fokozatba állítani. Mikor kivettem a dobozból max fokozatra állítottam a jumpert és utána soha többé nem nyúltam hozzá. (mondjuk azt a kártyát kényszerből vettem, mert már csak az volt sulinetre
)
-
kovy79
őstag
Az MSI és a Sparkle is csak lejáratja magát az ilyen xarokkal.
-
lono981
csendes tag
válasz
VaniliásRönk #6 üzenetére
Csatlakozok én is! Tényleg egy autista, tíz forintos, parasztvakítós, pénzlehuzós trágya egy kreálmány!!!!!
-
Hory
aktív tag
Ennek aztan sok ertelme van. Jo sok pluszpenzert valaszthatsz egy +5%-os es egy +10%-os gyorsulas kozott.
Ha ezt a pluszpenzt egy jobb kartyaba olted volna, maris joval nagyobb teljesitmenynovekedest ertel volna el, raadasul a szoftveres tulhajtassal ugyanugy rendelkezesre all az overclock.Imadom a hulye termekeket.
-
he7edik.
addikt
válasz
Neil Watts #2 üzenetére
-
Thrawn
félisten
válasz
Neil Watts #2 üzenetére
Most mi a baj? Fudzilla is írhat tévedésből jót nem?
Mellesleg elképzeltem egy ilyen kártyatulajt akinek mikor játszani támad kedve, betuszkolja magát a gép mögé zseblámpával átkapcsolni a kártyát magasabb fokozatba
-
-
he7edik.
addikt
( mikor postoltam még nem volt kint a képe
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest