- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egzee
őstag
válasz
Bathory Peti #5 üzenetére
Hát nem tudom drága "barátom", de számomra az, hogy a Tesco árul ilyen kínai telefont is, az elég nagy hír, hiszen például eddig én csak 1 mobilboltról tudtam, hogy komolyabban forgalmazzák ezeket, értelmes garanciális feltételekkel. 1 szó mint 100, nekem ez hír!
Nekem ez jó hír, és úgyis telefoncserébe vagyok és rég akartam egy T-Mobilos Domino karit a Vodafone-os mellé a T percek miatt... Még az is lehet, hogy lecserélem az LG-m egy ilyenre feketében, mert pénzem sincs sok telót cserélni, de ha már így alakult szerintem veszek egyet! Már csak azt kéne tudni, hogy a Tesco milyen garit ad majd rá!
-
Rusi
senior tag
válasz
Időközben én is láttam, hogy a Speedshop-nál is (akik a myPhone hazai forgalmazói) épp akcióban van és pont ugyanennyibe is kerül. Ez szerintem inkább tűnik valami központi myPhone akciónak, lehet, hogy ez a 6670 kifut, és kiszórják a meglévő készletet. Itt is és ott is (a Tesco-nál inkább ráugrottak az akciós árra és vettek egy adagot belőle).
-
válasz
Azért sok ember nem mer neten rendelni, nekik jó a pesti akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest