- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #12 üzenetére
Butaság. 1 főverzió frissítés garantáltan érkezik. De szerintem volt már olyan modell, ami 2-t is kapott.
Még anno a Redmi 4A-ra is jött. és nem másfél év múlva.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #18 üzenetére
De működik a telefonja rendesen, nem? Nem igazán értem a frissítési kényszert, hogy mi visz rá annyira... Vagy miért van elengedhetetlenül szükség rá...?
Nem mindig hoz plusz jót egy frissítés. Én ezen nem annyira rágódok sose.. Ha ellátja a funkciókat, és az appok frissülnek , márpedig frissülnek, akkor a stabil dolgokat nem kell babrálni. ( Win10 pl folyamatosan "javul... "' )
Itt a MIUI, ami lényeges, legalábbis számomra az frissüljön. Több funkciót tud egy újabb MIUI, mint egy droid verzió...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #22 üzenetére
Mint minden más gyártónál... Ez nem újdonság amúgy
Nem hiszem, hogy neked is meglepetést okozott ezzel bármelyik gyártó.
Ha ennyire fontos a droid, akkor venni kell egy Pixel-t
Jók a példák, de ahogy elnézem nem igazán okoz gondot se a Paypal-nak se a Simple-nek a droid jelenleg.. Az meg, hogy mi lesz a jövőben, semelyik gyártó se fogja megjósolni.
Ez alapján, akkor ne vegyünk semmit...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #24 üzenetére
Igen, egyszerű, OnePlus-t kell venni, ha fontos a droid frissessége.
Őszintén én vettem 1,5 éve egy F1-et, azóta is kapom a frissítést, pedig szinte 1 márkás dologról beszélünk... Én ami telefont eddig használtam pl a Xiaomitól mind volt annyira jó számomra, hogy a droid verziókra nem emlékszek... a Miui-ra inkább.
Ha kitalál a Google valami újdonságot, ami betesz a fejlesztőknek, akkor őszintén szólva sok mindent nem tudunk tenni, szerintem ha a Paypal, és a banki appok is elfutnak a legkínaibb android autós fejegységemen ( teljesen ismeretlen Cortex-A7-es SOC-val, és 8.1 GO-val), akkor sok aggodalomra szerintem nem kell számítani ezen a téren.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz enginev3.0 #26 üzenetére
Hát akkor ez lett az a kivétel, amibe belefutottam
De szerintem működik rajta a mai napig sok dolog, ámbár nincs lehetőség tesztelni, nekem csak egy RN3-as van itthon, még a B20 nélküli modell.
Én nem érzem a support hiányát, lehet ezért nem is foglalkozok vele. X idősen/évesen már nem igazán mozgat a telefonom aktuális állapota... Ez meg az "én hanyagságom"... Használni tudjam, és kész.
Biztos van, akinek erre porcosodik, én is mindig kerestem a frissítéseket, meg jajj mikor jön már.... 'oszt semmi érdemleges változás... MIUI-val hamarabb...
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest