- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Fotók, videók mobillal
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fradi81
veterán
nemide
[ Szerkesztve ]
moto g72, Ninebot d28e
-
-Rolika-
senior tag
válasz
Atomcsirke #68 üzenetére
Ráadásul úgy, hogy a 10-ben még 5-ös volt.
Megvárom míg megjelenik a Pro 5G és ha elszállnak az árral, akkor rendelek inkább goboo-ról egy Poco F3-at.https://www.youtube.com/@Rolika82
-
Atomcsirke
aktív tag
Az a 2MP-es makro, na, azt tudnák már a gyártók végre feledni!
--- Lenovo P770 & Xiaomi Redmi 3s & Meizu M6 Note, Realme 6s ---
-
draco31
veterán
válasz
Donki Hóte #66 üzenetére
Akkor maradok a 10 pro-nál. 5G felesleges ide ahol élek, még 4 sincs mindig
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
-
draco31
veterán
Épp terveztem a Note 10 pro-t megvenni, épp amikor ezek is elérhetőek lesznek itthon.
Így akkor lehet kell gondolkozni, hogy mi legyen.ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Jakesz
addikt
Olyan nincs, hogy olcsó, igazán jó kamerás telefon. Már kb csak a kameraképességekkel tudnak előrukkolni a gyártók a csúcskategóriában, ami egy átlagfelhasználó számára is érdemi ugrás az olcsóbb telefonokkal szemben. Nem fogják ezt az ütőkártyát semmissé tenni, mert nem érdekük. Bár egy Redmi Note 10/11 Pro vagy Mi 11 Lite a 100 ezer forintos küszöbön elég jó teljesítményt nyújt kamera terén is. De az olyan extrák, mint az optikai képstabilizátor, jó éjszakai felvétel, jó minőségű 4K és/vagy 60 fps felvétel, még jó sokáig a csúcskategória része marad.
-
válasz
Donki Hóte #54 üzenetére
amúgy pont ezt a telefont nézem jelenleg, főleg hogy még Bog is azt írta hogy kb egy Redmi Note 11ről van szó
-
nagysz
tag
válasz
Donki Hóte #54 üzenetére
Az M4 Pro egy jó teló..de nem ez a kategória szerintem. 50MP-es kamerája van, ami _talán_ egyezik a 11-esével, de biztosan nem egyezik a 11s-ével és a pro változatokéval. Illetve a procija - dimensity 810 - biztosan gyengébb ezekénél.
Nagyon hiányzik egy jó kamerás, olcsó mobil a piacról. Én egy Mi 9T-t szeretnék lecserélni..remélhetőleg a Pro-ra, amiben már jobb kamera várható. A jó kamera az eddigi modellekben brutál cpu-val és emiatt durva árakkal párosult (pld. 11T). Most meg majd meglátjuk.
Az 5G meg egy külön kérdés. -
Ezek helyett sokkal inkább a Poco M4 Pro telefont venném, abban legalább van 5G.
Sokan mondják, hogy nem fontos az 5G, ami most talán még igaz is, de egy év múlva érezhető lesz egy 5G képes telefon előnye
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dilajoska1
őstag
A Xiaomi a közelségszenzort évek óta a kijelző alá épiti ami csak a napon látszódik úgy mint a kijelző alatti ujjlenyomatolvasó. Legalább is az én telefonomon és több régebbi modelben így van. Gondolom csak az Amoledes telefonoknál
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Zoleee83
addikt
válasz
janeszgol #48 üzenetére
Igazából a SOC a kérdés számomra, hogy a gyakorlatban mennyire venném észre ezt a Mi11-hez képest gyengébb procit. Illetve hogy a Note11 is kap-e 3 Android fő verzió update-et.
Minden másban kb pariban van a 2 készülék, talán a Mi széria kicsit minőségibb, eddig legalábbis így volt.
Igen muszáj Xiaomi, infra miatt más nem érdekel +szeretem a márkát, nekem bevált eddig.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
janeszgol
félisten
Ezekre olyan nehéz válaszolni. De a kérdést is értelmetlennek érzem picit. Nem fotózol, nem játszol. Pont azokat dobtad ki, akikkel már 2 éve megy a pöcsméregetés a gyártók részéről (kamera és nyers teljesítmény).
Meg hát szoftverrel bármikor lassítható a hardver.Muszáj Xiaomitól venned?
-
"5G fontos" - miért?
12 Pro Max-en az első dolog volt amit kikapcsoltam
BP belvárosában tesztelgettem hétköznapi használattal mindenféle appot (social media, böngészés, stb) de szó szerint semmi pluszt nem hozott 4Ghez képest...
csak és kizárólag a speedtest mutatott számbeli különbséget - hát azt meg pont le...om
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Mit gondoltok Mi 11 Lite 5G NE (8/128)-at érdemes venni vagy a Note 11 5G-változatát?
E kettő közül kellene választanom, 3-4 évre tervezem, 5G fontos + a gyorsaság, nem fotózom, nem játszom.
Note 11-nek tetszik a készülék háza, a Mi 11-nek meg a kamera szigete, szóval ez a része majdnem mindegy.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vicces1
aktív tag
Hello, jan.30-ig van 60+5 euros kuponom a gobboo-n a redmi note 10 pro-ra. Így 234.-euro lenne a 6/128-as, ez eléggé bestbuy)
Mit gondoltok van értelme megvárni a note11-et? (az 5G annyira nem izgat fel)Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
Édesanyámnak szeretnék telefont. Valamennyire "hülyebiztos" készülékre lenne szükség. Szerintetek érdemes még várni erre a sima Redmi Note 11 legolcsóbb változatára további 2 hónapot vagy megteszi ezt a szerepet a Realme 8 6GB/128GB verziója 75ezerért?
-
A 4G verziót miért forgalmazzák nálunk? Ha jól látom, 10 % árkülönbség van a kettő között, sajna a magyar eléggé fillérszekszualizáló népség, most megveszi az olcsóbbikat, aztán 1 év múlva meg fröcsög, hogy "ebbe ménincsötgé?"
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
dave987
aktív tag
Ja a cikk bevezetőjéhez akartam hozzáfűzni hogy azért annyi meglepetés van, hogy a Note 11nek köze sincs a korábban bemutatott ázsiai Note 11hez.
-
Bog
HÁZIGAZDA
Most szóltak, hogy Pro modellből itthon a 4G-s és az 5G-s forgalmazása is tervben van.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
kbyte1024
veterán
Mondjuk ha kihagyják az európai modellekből az nfc-t akkor tényleg menjenek a.....az durva lenne.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
g2gti
tag
És akkor a bemutatón még nekiállnak a Samsung modelleknek, hogy mennyire jobbak azoknál... hát nem tudom, a Samsungokba legalább van közelségérzékelő meg az alapmodellekbe is (A12) pakolnak NFC-t...
-
janeszgol
félisten
Dehogy jobb. Miben lenne az? Modemben lehet. Wifiben lehet. Társprocesszorokban nem, CPU-ban nem, GPU-ban nem.
Itt az MA cikk. Akkor legyen a 662 utódja. Majdnem mindegy. [link]
Az Sd480 sokkal gyorsabb GPU-ban, mint a 460/662/665/678/660/680. CPU-ban meg Kyro 460 van 2 GHz-en. (Az SD678-ban is ez van, de 2 mag 2.2 GHz-en és hat mag 1.7 GHz-n.)[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Az SD678-ban adreno 612 van. A 680-ban meg 610. Mondjuk sokat nem számít.
sd460: 4x Kryo 240 Gold (Cortex-A73 based) @ 1.8 GHz + 4x Kryo 240 Silver (Cortex-A53 based) @ 1.8 GHz
sd678: 2x Kryo 460 Gold @ 2.2 GHz + 6x Kryo 460 Silver @ 1.7 GHz (Az SD480-ban is Kyro 460 van.)
sd680: Kyro 265 van benne. Kyro 260 van az SD660/662/665 SoC-kban.
Ez a CPU. Az SD678-ban Adreno 612 van, míg az SD680-ban Adreno 610 (mint a 460/662/665-ben).
Tehát magyarul akkor nem a 460, hanem a 662/665 kisebb csíkszélességen az SD680.
De nem előrelépés. -
Az NFC-t viszont csak nem hagyták ki a 11-ből. A GSMArena azt írja, hogy piacfüggő, nem lehetnek megint akkora barmok, hogy az EU-ban nem az NFC-s modellt árulják...
-
klaya86
senior tag
Hát nem tudom, elég gyenge eresztés lett ez a széria. Legalább a prok kaphattak volna valami erősebb procit.
-
noisia
aktív tag
Mi a logikus és elfogadható indok arra, hogy 2022-ben egy telefonból kihagyják a közelségérzékelőt? 5 perce ezen gondolkodom. És nem találom a választ..
" ..a p3'n1szem benne volt a Rekordok könyvében..aztán a könyvtáros mondta, hogy azonnal vegyem ki.."
-
kbyte1024
veterán
Szerintem is gyengék, és igen a páromnak note 10s van és hasít a teló. Nem játszik de minden másra használja. Féltem kicsit a Helio G95-tol hogy karcsú lesz de nem. A sztereóhangzasert meg külön piros pont. Szépen szól. Ezekből a pro 5G lehet érdekes mert a külseje is szép.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
ZeGa01
tag
Most ez komoly? Hozzánk nem jön a Pro 5G és nincs benne közeleségérzékelő? Vagy a pro 5 G-ben van? Nekem külsőre nagyon tetszenek, de ezek a specifikációk nem győztek meg.
-
Jakesz
addikt
Ez a Snapdragon 680 mennyire jó alaphasználat esetén? Gaming nem számít, csak annyi a lényeg, hogy ne legyen tetűlassú, illetve ne akadjon böngészés, facebook, stb közben.
-
janeszgol
félisten
Köszi szépen a választ időközben pont a kijelzőtől való félelmemmel egészítettem ki a hozzászólásom. Én kedveltem a Xiaomi termékeit: jó hardver jó áron, közepes vagy annál picit jobb szoftverezéssel. Ebből leadott a cég.
Én a magam részéről bizonytalan ideig búcsúztam a cég termékeitől. A legmodernebb telóm pont tőlük van (Mi Mix 3 5G), Samsung kijelzővel. Egyelőre ennél nem lesz jobb egy ideig.Szerk: igen. Ha csak az SoC erejét nézzük, GPU-ban egy picit erősebb is a Note 7-ed. De lehet CPU-ban is, azt nem tudom még. Nekem a Redmi 10S az tetszett. Szerintem sokáig kategória ász volt. (De lehet még mindig az.)
[ Szerkesztve ]
-
roli543
őstag
Ez a széria mitől Note? Ha Note, legyen sokkal nagyobb, a sima Redmi legyen ekkora, vagy eleve töröljék el valamelyiket…
Szerintem felesleges volt 4 különböző modellt kiadni, frissítés gondolom a holtba. A külső nem változott tabalyhoz képest, a funkciok sem, lehetett volna Note10(2022). Szerintem ezt a szeriát most nem talàlta el a Xiaomi …..Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
aelod
veterán
Nem vagyok fan csak felhasználó.
Eddig vártam hátha jobb ajánlat lesz és végre amoled kerül a note szériába. Végre megtörtént. A 9 és 10 sorozat nem győzött meg. Note 7ről váltanék de most olvasva, hogy a S680 az a S460 utódja hááát...
Közelség érzékelőt nem is értem. Utoljára a glaxy ace4-ben nem volt."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
janeszgol
félisten
Nem túlzás. Ez gyenge eresztés. Az SD680 az az SD460 utódja. Itt hagy ne mondjam mit csináljon a QC, hogy ennyire át akarja vágni az embereket. (Az SD480 jóval erősebb, mint az SD680. Ennek van értelme? Oké a 660-nál és 665-nél is az, de azok régebbi SoC-k.)
A cikkből: "azt már tudjuk, hogy melyek jönnek hozzánk is (Redmi Note 11 és 11 Pro)"
Tehát mi pont a két leggyengébbet kapjuk meg.A kijelző specifikációját elolvasva azt gondolnánk, hogy oké SoC-ban gyengék, de kijelzőben jók. Viszont i tudja kivel fogja gyártatni a kijelzőket a cég. Nekem ez az, amitől zsákbamacska lett a Xiaomi. Persze régen is szerelték Tianma kijelzőkkel a telóikat (pl Redmi Note 4), ami meg is látszott a minőségen (volt eltérés két Note 4 között), de mostanában már egy-két leírhatatlan nevű cégtől is rendel. Amik minőségben nem hozzák a megszokottat.
[ Szerkesztve ]
-
5w40
csendes tag
Az túlzás, hogy ez gyenge eresztés, de így egyenlőre nem érzem azt, hogy le kéne cserélnem a Redmi Note 8 Promat.
Talán a teszt elolvasása után átbillen a mérleg.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
PietPunto
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de én kicsit soványnak érzem a specifikációkat. Tény hogy van amiben történt előrelépés, de összességében nem hozott sok újdonságot. Viszont biztos vagyok benne hogy van az a vásárlói réteg akiknek ez pont elegendő.
-
-Rolika-
senior tag
Ha tényleg nem jön hozzánk az Pro 5G, akkor kár volt erre várnom. :(
https://www.youtube.com/@Rolika82
-
prolad
addikt
Meggyőzőek, jó látni, hogy már az alsóközép kategóriába is eljut sok jó funkció. Viszont jöhetett volna mind 5G-vel, 4G meg maradjon a 100 dollár alatti szegmensben.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megtörtént a globális bejelentés, meglepetés azonban nincsen, hiszen a termékeket már egyszer Kínában megmutatták.