Megjött a Redmi Note 11 testvére Poco M4 Pro néven

És már elő is lehet rendelni az 5G-s készüléket, amely versenyképes áron érkezik.

Poco márkanév alatt eddig is jellemzően Redmi telefonokat láttunk újracsomagolva, most sincsen ez másképp. Az M4 Pro paramétereit tekintve egy Redmi Note 11. Éppen ezért túl sok meglepetést nem tartogatnak a specifikációk, MediaTek Dimensity 810-es chipset dolgozik benne 4/64, vagy 6/128 GB-os tárhelyopciókkal, 6,6 inches, 90 Hz-es Full HD IPS kijelzővel, 5000 mAh-s akkumulátorral, 33 wattos gyorstöltéssel és oldalsó ujjlenyomat-olvasóval.


[+]

A kamerák kapcsán sem erőltették meg magukat, az előlapon 16 megapixeles egységbe mosolyoghatunk bele, a hátlapra pedig 50 megapixeles felbontású főkamera került egy 8 megapixeles ultraszéles modullal együtt. A telefon tetején van infraport, 3,5 mm-es jack dugaszt is fogunk találni, van benne NFC, 5.1-es Bluetooth és 5G hálózati támogatás.


[+]

A kérdés nyilván az árazás. A hazai terveket még nem ismerjük, de a Poco és a Goboo.com együtt csinálják a bejelentést és a bevezetési akciót (most először). A termék hivatalos ára 229 euró a 4/64-es kiszerelést tekintve és csak 20 euróval több a 6/128-as változat. De nyilvánvalóan van bevezetési akció is, a Goboo ugyanis egy rakás kedvezményt ad előrendelés esetén, amivel összesen 179 euróig le lehet vinni az árat, ami már elég baráti, mert ez európai raktárból érkezik és szállítási költség sem kerül rá, szóval 63-64 ezer forintos költséggel lehet számolni árfolyamtól függően, ami egy 5G-s telefonért vonzó összeg. A Goboo két év garanciát vállal a készülékre.


[+]

Az előrendelés azonban csak november 10-én éjfélig tart és 20 eurós előrefizetést igényel, az első 100 vásárló között Mi Band 6-ot sorsolnak ki ráadásként. A Goboo.com tesztkészüléket is küldött, még a héten lesz részletes anyagunk a készülékről, ami egyelőre fekete és kék színben rendelhető meg, a sárgára még várni kell.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Hirdetés