Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
Elég bosszantó... De se baj, majd megpróbálom még majd ha meg lesznek az új alkatrészek és Vista is fent lesz, hogy hátha majd az tud valamit kezdeni a monitorral valamilyen módon vagy cserélgetem a D-sub - DVI átalakitót. Úgy is van 5db.
Köszi szépen ismételten a segítségeket!
-
Puma K
nagyúr
A VGA kábelnek semmi baja, minden láb megvan, és nincsennek eldeformálódva sem.
Adatlapom helyes, mert csak tudom, hogy milyen monitort vettemAz Acer oldalán kerestem én is (a magyaron) és nem találtam meg... mondom de jó még az Acer is titkolja, hogy csináltak ilyen típusú monitort egyáltalán.
A helyzet változatlan: Kép
A beállítás után természetesen újra indítottam a gépet, de semmi.Ha megvettem a gépet akkor majd jön egy 24-26"-os monitor árának a farmolása. Aztán vagy itt marad ez az Acer másodhegedűsnek, vagy eladom.
Köszi szépen, hogy segíteni próbáltál!
Új hozzászólás Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Rekordeladásokkal állt talpra a Tesla, küszöbön a „filléres” Model Y
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Gumi és felni topik
- Lexus, Toyota topik
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- SAMSUNG 27" Odyssey OLED G6 G60SD QHD 360Hz 0.03ms Gaming Monitor - MediaMarkt garancia 2027.11.25.
- SAMSUNG (LC49G95TSSR) 125CM G9 5K Q-LED MONITOR ! AKCIÓ!
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új FYHXele FY27FHR gamer monitor 380 Hz 0.5ms FHD Fullhd
- SAMSUNG (LH55QMBTBGCXEN) 140CM Q-LED 4K PROFESSIONEAL ÉRTINTŐS INTERAKTIV MONITOR ! AKCIÓ!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest