- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Az x86-os cuccokba egyszerűbb bedrótozni újabb technológiákat, viszont üzemidőben várhatóan fele-harmada lesz az ARM-esekhez képest (egyik chipset se támogat natív USB 3-at). Szóval egyelőre: USB 3.0 (és dömper méretek) vagy jó üzemidő kellemes vékonysággal. Tablet esetében egyértelműen az utóbbi. Talán év végére lesz valami Intel cuccos, ami mindkettőt összehozza elfogadható szinten.
-
-
Everman
addikt
Ezzel semmi gond, de én kizárólag a tabletekre és fejlettebb smartphone-okra írtam, amit írtam. Nem véletlenül hangsúlyoztam ki, hogy, ha az az igényed, hogy külső eszközöket dugdoss rá, akkor neked nem tablet kell, hanem notebook, vagy tabletPC.
Más eszközök, más felhasználási profil.
Egy Ferrarival sem fogsz zongorát szállítani és kamionnal sem fogsz versenyezni -
Everman
addikt
A töltésnél teljesen mindegy, hogy milyen USB protokollt támogat az eszköz.
Az más kérdés, hogy a jelenleg elterjedten használt akkumulátor technológiák nem egészen hálálják meg a gyorstöltést, inkább a lassabb, alacsonyabb árammal történő töltést szeretik (legalábbis, ha a hosszabb élettartamot fontosnak tekinted).A gyorsabb töltés, hosszabb üzemidő és megbízható, hosszú élettartam nem USB3-at kíván, hanem új akku technológiákat, amikkel a gyártók igencsak el vannak maradva.
-
Everman
addikt
"Az biztos, ha tablet-et veszek, az biztos USB 3.0-s csatolót kap!"
Nem kötekedésként, de mégis mi a rákot akarsz egy tabletre rálógatni, aminek ekkora sávszélesség kellene?
Igazából az USB is felesleges, mert egy tabletre a használat módja miatt nem igazán toldasz rá semmit, mert zavarná a használatot.Ha már dugdosni akar az ember, akkor nem tabletre van szüksége, hanem notebookra, vagy egy közép megoldásként tabletPC-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel topik
- Facebook és Messenger
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest